Featured Posts

14/8/11

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ




Το τραγικό γεγονός της μαζικής δολοφονίας δεκάδων ανθρώπων, από τον παράφρονα σιωνιστή  Α. Μ. Μπρέιβικ , έφερε στο προσκήνιο την συντονισμένη προσπάθεια διαφόρων οικονομικών ,πολιτικών και ιδεολογικών κύκλων, να στριμώξουν σε ένα ''βαρέλι'', υπό την ταμπέλα της ''άκρας δεξιάς'', άσχετους μεταξύ τους ιδεολογικούς χώρους, οι οποίοι σε έναν ελάχιστο βαθμό συγκλίνουν. Τέμνονται ουσιαστικά λόγω  των προβλημάτων που δημιουργεί η πολυπολιτισμική πολιτική των Ευρωπαίων ηγετών και ηχούν συγγενείς πολιτικά . Αλλά ως εκεί, οι ιδεολογικές συγγένειες είναι επί της ουσίας ανύπαρκτες. Ως κομμάτι αυτού του ''κόσμου'', παρουσιάστηκε και ο Μπρέιβικ.

Έτσι λοιπόν, ένα τεράστιο μωσαϊκό πολιτικών και ιδεολογικών χώρων από όλο τον πολιτικό χάρτη καθώς και από τον ιδεολογικό κόσμο που δεν αποδέχεται τον υπάρχοντα χάρτη (πχ εθνικιστές, εθνομπλσεβίκοι, φανατικοί χριστιανοί κλπ), έχουν μπει στο ίδιο ''καζάνι'', βαπτίστηκαν ρατσιστές, νεοναζί, νεοφασίστες και ύποπτοι σε σχέση με τις ακτιβιστικές τους θέσεις. Μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολιτικοί χώροι, θεσμικοί οργανισμοί όπως η Ιντερπόλ, η Ε.Ε και άλλοι, βάπτισαν τους δήθεν νεοφασίστες ως ''δυνητικούς τεροριστές'' . Για μέρες ολόκληρες, εγχώρια και ξένα εργαλεία του δημοκρατικού κατεστημένου, μοίραζαν ανενόχλητα τρόμο σε δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές. Μίλησαν για διεθνές δίκτυο ναζιστών που θέλει να εξαπολύσει πόλεμο ενάντια στην ευημερούσα Ε.Ε, για ''μοναχικούς λύκους'' εκπαιδευμένους στις δολοφονίες, οι οποίοι θέλουν να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη, για έναν ρατσισμό  που έχει μολύνει την αριστερά και την δεξιά, για παγανιστικούς κύκλους που προωθούν την βία, για Έλληνες και άλλους ευρωπαίους συνεργάτες  του Μπρέιβικ, για αιμοδιψείς εθνικιστές που όνειρο τους έχουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο.Για τις σιωνιστικές θέσεις του Μπρέιβικ, την τεχνογνωσία που είχε κλπ, ούτε λόγος φυσικά. Η ρητορική και η στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε, αποτελεί επίδειξη δύναμης της προπαγανδιστικής μηχανής που προωθεί τον πολυφυλετισμό.  Η κατατρομοκράτηση του κοινού, επιτρέπει την άνετη προώθηση των συμφερόντων του κεφαλαίου. Νέοι αυστηρότεροι και καταπιεστικότεροι νόμοι σε σχέση με την ελευθερία του λόγου, ποινικοποίηση του διαδικτύου, άσκηση νέων μεθόδων προπαγάνδας υπέρ της ''ενσωμάτωσης' αλλογενών, ενίσχυση μέσων παρακολούθησης και περιθωριοποίηση των πολιτικών χώρων που ασκούν κριτική, τόσο στον πολυφυλετισμό, όσο και στην κρατική παρεμβατικότητα στην ζωή των πολιτών.

Από την άλλη μεριά, διάφορες απόψεις και αναλύσεις τέθηκαν επί τάπητος, σχετικά με το ποιος είναι ο Μπρέιβικ, ποιος τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη του κλπ. Άλλες απόψεις είχαν βάση, άλλες όχι, όμως όλες αξίζουν ανάγνωσης. Το όφελος από την καταδικαστέα τρομοκρατική αυτή ενέργεια, ανήκει πλήρως στο σημερινό κατεστημένο. Στην ουσία αποτέλεσε ευκαιρία βάθους, για την άσκηση πολιτικής υπέρ της σημερινής δομής της κοινωνίας. Ένας ιερός πόλεμος, μια τζιχάντ, μια σταυροφορία, είναι αυτό το οποίο έχει εξαπολυθεί, με φοβερό συντονισμό και οργάνωση, από τους υποστηρικτές της καπιταλιστικής και πολυφυλετικής παράνοιας. Τέκνο της οποίας, αν όχι εργαλείο βασικά, είναι και ο Μπρέιβικ.

Εδώ πλέον έχουμε έναν στρατηγικό πολιτικό αντίπαλο. Σε μια δαιδαλώδη πολιτική και ιδεολογική κατάσταση, όπου γεγονότα και ψεύδη αποτελούν εργαλεία πολιτικής δράσεως, οφείλουμε να αναπτύξουμε πολιτική στρατηγική. Και λέω πολιτική και όχι ιδεολογική, διότι η ιδεολογική γραμμή των εθνικιστών και των εθνοκοινωνιστών, θεωρώ πως είναι ισχυρή και βαθύτατη. Όμως η ποιοτική και η ποσοτική αναβάθμιση, ενίσχυση και ισχυροποίηση των κινημάτων των Ελλήνων και των Ευρωπαίων εθνικιστών, περνά μέσα από την έξυπνη και μεθοδική διέλευση και κίνηση, στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής των ευρωπαίων. Ως εκ τούτου πρέπει να προσεγγίσουμε τον συμπατριώτη μας και να του καταδείξουμε την πραγματικότητα, καθαρισμένη από τα ψεύδη του κεφαλαίου. Δεν αρκεί η ιδεολογική υπερανάλυση αλλά η πρόταση μιας νέας μεθόδου λειτουργίας της σημερινής κοινωνίας, υπερτονίζοντας παράλληλα  την αναγκαιότητα συμμετοχής του καθενός έμπρακτα και δημιουργικά. Η δημιουργία λύσεων στα προβλήματα, πρέπει να δείξουμε πως είναι στο χέρι του λαού και πως οι επιλογές του ασκούν βαθύτατη επιρροή στην καθημερινότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: