Featured Posts

6/8/11

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010


ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ
 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;


 21% AΠΑΝΤΗΣΕ: NAI 
17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ: OXI 
62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ: عهد الأمن العالمي بواشنط

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταναστολάγνοι συνήθως αστούληδες αριστερίζοντες αρέσκονται στους ξένους, είτε γιατί ο ναρκοθετημένος εγκέφαλός τους έχει μεταλλαχθεί από την χρόνια παγκοσμιοποιημένη προπαγάνδα είτε για τους δικούς τους προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους, πχ φτηνοί μελαμψοί εραστές.
Υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί άλλοι που είναι αρχαιοβαρεμένοι. Για να γίνω πιο κατανοητή παρερμηνεύουν τον Ξένιο Δία και την πατροπαράδοτη ελληνική ανθρωπιστική φιλοξενία, τολμώντας μάλιστα να μιλάνε για τον κοσμοπολιτισμό του Μεγάλου Αλέξάνδρου. Μα είναι ίδιες οι συνθήκες σήμερα με την εποχή εκείνη? Όταν η Ελλάδα της κλασσικής και της ελληνιστικής εποχής είχε ήδη κατακτήσει τον τότε γνωστό κόσμο και με τον πολιτισμό και με το εμπόριο αλλά και με τον αξιόμαχο στρατό της? Εξάλλου, ο Αλέξανδρος εξελλήνισε και εκπολίτισε τους ανατολικούς λαούς, αφού πρώτα τους κατέκτησε με το στρατό του.
Ναι...και στην Αθήνα του Περικλή υπήρχαν μέτοικοι, που όμως κανένα πολιτικό δικαίωμα δεν είχαν και πλήρωναν και το σχετικό φόρο, το μετοίκιο.
Η μεγάλη διαφορά όμως με τη σημερινή κατάσταση έγκειται στο εξής : άλλο ο μετανάστης και άλλο ο ΕΠΟΙΚΟΣ. Γιατί σήμερα οι λαθρο-μετανάστες είναι ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ.
Βέβαια, οι λαθρολάγνοι κατοικούν μακρυά από τις περιοχές που έχουν κατακλύσει και βρωμίσει οι ξένοι. Οι λαθρολάγνοι δεν έχουν το φόβο να τους κλέψουν τα καλοφυλαγμένα σπίτια στα βόρεια προάστια ούτε πρεπει να περπατάνε πάνω στα βρώμικα πεζοδρόμια και την πραμάτεια των λαθροορκ.
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ Ή ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ??? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΗ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
Μ.Χ.Τ.