Featured Posts

29/8/11

27 Αυγούστου 2011: Κατάμεστα και πάλι τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αθήνα



Ο Aγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλα δείχνουν ότι έχει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση. Αύγουστος μήνας στην Αθήνα και τα κεντρικά γραφεία μας στην οδό Δηληγιάννη 50 κατάμεστα και πάλι από Έλληνες και Ελληνίδες, απλούς ανθρώπους του λαού, που πυκνώνουν όλο και περισσότερο τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Είναι πλέον φανερό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται σε άνοδο και ότι δυστυχώς και αυτά τα γραφεία (αρκετά μεγαλύτερα από τα προηγούμενά μας της οδού Σωκράτους) αποδεικνύονται αρκετά μικρά για την προσέλευση, η οποία συνεχώς αυξάνεται… Αυτό την ίδια στιγμή που τα περισσότερα πολιτικά γραφεία παραμένουν κλειστά και οι πολιτικοί μας αποφεύγουν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.
Το πρώτο μέρος της εκδηλώσεως έγινε ενημέρωση των παρισταμένων για τις εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον μήνα Σεπτέμβριο. Για την εκδήλωση σε κεντρική αίθουσα της περιφέρειας Αττικής, για την εορτή της Εθνικιστικής Νεολαίας καθώς και την πολιτική εκδήλωση στην πόλη της Χαλκίδας.
Την ίδια ώρα Συναγωνιστές μας της Τ.Ο, Καλαμάτας και του πυρήνα Κορίνθου συμμετείχαν σε εκδήλωση προς τιμήν του Νικηταρά του Τουρκοφάγου στην Αρκαδία.
Εκτός από αυτές τις εκδηλώσεις προγραμματίζονται και πολλές εξορμήσεις σε γειτονιές και κοντινές πόλεις και νησιά της Ελλάδος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απλώνεται παντού! Με θέσεις ξεκάθαρες, συγκεκριμένες και αδιαπραγμάτευτες.
Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, στο δεύτερο μέρος της εκδηλώσεως ξεκαθάρισε ότι η γραμμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παραμένει σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. Ότι θεωρεί το Κίνημά μας το μνημόνιο εθνική προδοσία και ότι βλέπει την πολιτική μάχη σαν μάχη προπαντός εθνική. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και μέλη των Επιτροπών από γειτονιές των Αθηνών όπου δοκιμάζονται από την μάστιγα των λαθρομεταναστών και την εγκληματικότητα μέσα σε ένα κράτος, το οποίο στην κυριολεξία αδιαφορεί για τα δικαιώματα και την ασφάλεια των Ελλήνων.
Οι Συναγωνιστές του τομέα πολιτικής δράσεως διευκρίνισαν ότι ο αγώνας όχι μόνο στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος θα συνεχιστεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων, οι οποίοι κυριολεκτικά ζουν μέσα σε καθεστώς τρόμου!
Τέλος τονίστηκε ότι σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον μεταδίδουν τα ΜΜΕ και τις πληροφορίες τις οποίες διαθέτουμε, έχουμε εισέλθει πλέον σε μία κατ’ ουσίαν προεκλογική περίοδο και ό,τι και να γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στις προσεχείς εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: