Featured Posts

29/7/11

OI ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ!



Aπό το : okakosgatos
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΑ BLOGS!
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι του MEGA δεν ξέχασαν την παλιά τους συνήθεια να κάνουν αγωγές και μηνύσεις κατά του blog fimotro και του έντιμου δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη. Απ΄ότι φαίνεται μάλιστα ο Κίτσος ( Διευθυντής ειδήσεων του ΜEGA ) πέρασε...
καλά στις ολιγοήμερες διακοπές του και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φιμώσει το blog. Ποτέ όμως!!. Ένα μόνο έχουμε να σας πούμε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, όσο προσπαθήτε να κλείσετε το fimotro, θα δημιουργηθούν και άλλα fimotra και θα σας αλλάξουνε πραγματικά τα φώτα. Σ.Σ.. Συγνώμη κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι που σας χαρακτηρίζουμε έτσι στο τίτλο μας, αλλά ειλικρινά δεν σας κρύβουμε ότι σας συχαινόμαστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.


ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ...

Από το : Πολιτικό Λόγο
Πλήθος άρθρων έχουν αναρτηθεί στην μπλογκόσφαιρα αλλά και σε κάθε γωνιά του Ελληνικού διαδικτύου τα οποία σχολιάζουν καυστικά την κυβέρνηση και τους υπουργούς της. Σκάνδαλα τα οποία αποκαλύπτονται καθημερινά για αυθαίρετα, βίλες, πισίνες και...
υποβρύχια δεν φόβισαν τους bloggers να συνεχίζουν να γράφουν την άποψη τους, να μοιράζονται τις ιδέες και ανησυχίες τους, Κανείς δεν τόλμησε να κινήσει Εισαγγελείς και δικαστικούς. Και έρχεται το αναπάντεχο δημοσιογράφος εναντίον δημοσιογράφου... Βαρώνος της Μεσογείων, με τη δύναμη και εξουσία που του δίνει το μέσο... φωνή της κυβέρνησης...συκοφαντεί και στέλνει στην δικαιοσύνη δημοσιογράφο γιατί πιστεύει ότι έτσι μπορεί να βάλει φρένο στο μέσο το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει. Δεν έχουν καταλάβει ίσως ότι αυτό δεν θα κάνει τους bloggers να σταματήσουν.. πάρτε παράδειγμα τον αδικοχαμένο θάνατο του δημοσιογράφου Γκίολια,απλά δυναμώνει το κίνημα θα φιμώσουν ένα θα φυτρώσουν 10.


Φιμώνουν το fimotro με φόντο εκλογές

Το σκηνικό στήνεται άψογα. Το σύστημα της καμπάνας είναι παλιό και γνωστό. Χτυπάς ένα σημείο και ο χτύπος αντιλαλεί παντού.

Χτυπάς έναν δυνατό εχθρό και ακούγεται στον ευρύτερο χώρο χαλαρώνοντας οι υπόλοιποι. Χτυπάνε ένα από τα πιο δυνατά blog της χώρας όπως είναι το fimotro για να χαλαρώσουν οι άλλοι και να στηθεί μια «αναίμακτη» προεκλογική περίοδος το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποδεδειγμένα χάσει την μάχη του διαδικτύου και για να ανακάμψει στο επίπεδο που θέλει, πράττει με άλλες μεθόδους. Προσπαθεί να πετάξει για ακόμα μια φορά την μπάλα στην κερκίδα ανακατεύοντας την τράπουλα.

Δεν ξέρουμε που θα φτάσει όλη αυτή η ιστορία και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της υπόθεσης τόσο σε νομική όσο και σε ηθική μορφή.

Είναι όμως πασιφανές πως ο στόχος ενός μεγάλου και πανίσχυρου πολιτικού και μιντιακού συστήματος δεν είναι να χτυπήσουν όπως φαίνεται ένα και μόνο blog, έναν και μόνο δημοσιογράφο αλλά  μέσο αυτού να στήσουν μια κατάσταση και να δημιουργήσουν ρωγμές σε ένα πανίσχυρο και συμπαγές χώρο που λέγεται blogosfera η οποία θα είναι απέναντι τους στις εκλογές που έρχονται.

Δεν νομίζουμε όμως πως θα τα καταφέρουν.

http://fimotro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: