Featured Posts

29/6/12

Η μάχη ξεκινά!


Η μάχη ξεκινά!
Χθες ορκίστηκαν οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής κι από σήμερα ξεκινά κι επίσημα ο κοινοβουλευτικός Αγώνας του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής βέβαια δεν έχουν μάθει να μάχονται εντός της Βουλής, αλλά έξω στον δρόμο, δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα που έχει την ανάγκη μας. Είναι κι αυτό όμως, ο κοινοβουλευτικός στίβος, ένα πεδίο μάχης στο οποίο οι Χρυσαυγίτες θα πολεμήσουν με την δύναμη της ψυχής τους και θα βγουν και πάλι νικητές.
Βέβαια, για την Χρυσή Αυγή δεν θα αποτελέσει νίκη να εκλέξει εκπρόσωπο στο προεδρείο της Βουλής για παράδειγμα. Αυτά παρόλο που είναι ήσσονος σημασίας ζητήματα για το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα, το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο στήνει μηχανορραφίες για να τα μπλοκάρει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα χαρίσουμε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε! Η μάχη όμως θα είναι κυρίως για τα Εθνικά δίκαια και για τις κοινωνικές διεκδικήσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων που έδωσαν κι αυτοί από την πλευρά τους μεγάλη μάχη, ώστε να έχουμε 18 Εθνικιστές βουλευτές.
Η Χρυσή Αυγή δεν συνηθίζει να ξεστομίζει μεγαλοστομίες. Ό,τι έχει πει από την ίδρυση της το ΄χει κάνει πράξη και καμία είσοδος στο Κοινοβούλιο δεν θα αλλοιώσει τις Ιδέες και τις Αρχές μας. Με λίγα λόγια οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίζουν να είναι αδιαπραγμάτευτοι και θα δώσουν με πάθος τον Αγώνα για μια Ελλάδα καθαρή, απελευθερωμένη από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Το όραμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να βάζει φλόγα στις καρδιές μας και δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε γι΄αυτό μέχρι να το υλοποιήσουμε. Η μάχη ξεκίνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: