Featured Posts

19/4/10

21η Απριλίου έρχεται το ΔΝΤ!!! Σύμπτωση;


  • Την ημέρα που σκοτείνιασε η χώρα, διάλεξε να έρθει το ΔΝΤ
  • Μπορούμε να πιστεύουμε στις συμπτώσεις; Και αν ναι, για πόσο ακόμη;
Μήπως η κυρία Δραγώνα να άλλαζε λίγο την ιστορία και να έλεγε ότι το πραξικόπημα έγινε σε άλλη ημερομηνία; Είναι μανούλα στην παραχάραξη.
Τί θα πει τώρα το ΠΑΣΟΚ στους οπαδούς του; Ότι φέρνει μια νέα χούντα; Οι πραξικοπηματίες θα φανούν σαν κοριτσάκια του παρθεναγωγείου μπροστά στους "ειδικούς" που φέρνει ο Παπανδρέου...
Είναι τρομερό τι μπορεί να συμβεί όταν η ιστορία αλλά και η επικαιρότητα κάνουν πλάκες.. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο του ΔΝΤ δε θα έλθει αύριο Δευτέρα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις ένταξης της χώρας στον μηχανισμό στήριξης. Άλλωστε, και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, είναι εγκλωβισμένος λόγω του αεροπορικού χάους.
Πότε λέτε ότι κλείστηκε το νέο ραντεβού; Μα στις 21 Απριλίου ημέρα Τετάρτη όπου και θα έλθουν τελικά οι δήμιοι της χώρας. Την ημέρα δηλαδή που ο Γ. Παπαδόπουλος έβαλε την Ελλάδα στο γύψο της 7χρονης δικτατορίας το 1967, θα μας επισκεφτούν στην Αθήνα οι… κίλερ του ΔΝΤ που θα βάλουν την ελληνική οικονομία και τους πολίτες σε πολυετή γύψο.
Η ιστορία που επαναλαμβάνεται ως φάρσα…
Και ο πρωθυπουργός που είναι ο ίδιος μία δυσάρεστη φάρσα... για τον λαό που υποτίθεται πως υπηρετεί... (μία διευκρίνηση σε ποιόν λαό είναι απαραίτητο να γίνει).
Ποιός θα βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί; Εκείνος που βλέπει να χάνει τη δουλειά του και ταυτόχρονα χρωστάει; Εκείνος που είναι άνεργος και ελπίζει να βρει δουλειά; Οι δάσκαλοι, οι μαθητές, οι εργάτες; Ποιός άραγε; Μα, φυσικά... κανείς!

http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: