Featured Posts

6/7/11

Μεσοπρόθεσμο + Εφαρμοστικός Νόμος

Μετά σου λένε ότι είσαι ακραίος, ότι είσαι ακροδεξιός, ότι είσαι φασίστας. Πνίγεσαι μέσα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, νομίζεις ότι είσαι ανώτερος από τους άλλους ανθρώπους, είσαι προβληματικός σου λένε… Αυτοί, βέβαια, έχουν τις κουρσάρες τους, πνίγονται στις μίζες από τις ΜΚΟ κι όταν κάποιος δύσμοιρος μετανάστης πάθει κάτι, δεν στενοχωριούνται. τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γιατί βρέθηκε ακόμα μια αφορμή να προωθήσουν το σχέδιό τους. Την διάλυση της Ελλάδας και το σώσιμο του τομαριού τους!
Μετά σου λένε να μην ακούς αυτά τα δηλητηριώδη που ξεστομίζουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Αυτοί είναι ζώα, ακραίοι, εγκληματίες… Ε, λοιπόν, κάτσε να εγκληματούν πάνω σου οι σοσιαλιστές και οι δημοκράτες, να βιάζουν την πατρίδα σου οι Ευρωπαίοι, οι μεγαλοτραπεζίτες και τα λαμόγια της ελληνικής πολιτικής σκηνής, αλλά όχι εσύ δεν είσαι ακραίος. Είσαι νομοταγής πολίτης και περπατάς με το κεφάλι ψηλά, κορόιδο!
Άντε, να ξυπνήσουμε λίγο και να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Γιατί και η απάθεια (η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού) έχει και τα όριά της. Εξεγερθείτε Έλληνες να αποτινάξουμε την ξένη κατοχή. Είναι χρέος εθνικό στους προγόνους και τους απογόνους μας! Κάντε πια κάτι, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Μεταφέρουμε από ελληνικά ιστολόγια: Κανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο ( διαβάστε τον νόμο με σχόλια http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf) τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις αλόγιστες δαπάνες για τους λαθρομετανάστες.
Κανείς δεν λέει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ούτε οι “υπερπατριώτες” του ΛΑ.Ο.Σ. που ψήφησαν το μνημόνιο 1, ούτε φυσικά οι όψιμοι εθνοσωτήρες αριστερίζουσας ιδεοληψίας, τύπου Σεισάχθειας ή Σπίθας ακόμα και ο λαλίστατος οικονομολόγος Καζάκης που γυροφέρνει τους αγανακτισμένους πολίτες.
Λεφτά υπάρχουν αρκεί να ακολουθήσουμε εθνική πολιτική και όχι πολυπολιτισμική made in U.S.A., κύριοι της αριστεράς αλλά και της δεξιάς. Η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, η πολιτική των ανοικτών συνόρων και οι χρηματοδοτήσεις των Μ.Κ.Ο. αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες βούλιαξαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της παγκοσμιοποίησης. Προμελετημένο σχέδιο που οι πάντες σιωπούν. Η Δανία εξοικονόμησε 6,7 δις αλλάζοντας μεταναστευτική πολιτική εμείς γιατί δεν το κάνουμε αλλά προτιμάμε να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα αντί να αλλάξουμε μεταναστευτική πολιτική; Να σας πούμε γιατί. Διότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί τους αμερικανούς και τους εβραίους τραπεζίτες και όχι τους έλληνες. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΣΥΝΟΨΙΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
2 δις για επιδόματα
2 δις για συντάξεις
12 δις για επιδοτήσεις εργοδοτών
150 εκατ. Νοσήλεια
4,5 εκατ. έξοδα υποδοχής & φιλοξενίας αλλοδαπών
350 εκατ. επιστροφή φόρου
14.504.500.000 τα έξοδα του κράτους
ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
30 δις παρεμπόριο
5,5 δις προς Αλβανία
5,5 δις προς άλλες χώρες
41 δις ξένο συνάλλαγμα δηλ. φεύγουν από την Ελλάδα
ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς
Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών
Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!
Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι, με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.

Θ.Ν.Ζ.

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: