Featured Posts

20/7/11

Εθνικιστική κατασκήνωση 2011


Εθνικιστική κατασκήνωση 2011, ένα τριήμερο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Ένα τριήμερο διαφορετικό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους συναγωνιστές που παρευρέθηκαν. Σε ένα όμορφο μέρος της Κεντρικής Ελλάδας συναγωνιστές από κάθε περιοχή της πατρίδας μας και του εξωτερικού συναντήθηκαν και φέτος για την εθνικιστική κατασκήνωση του Μετώπου Νεολάιας της Χρυσής Αυγής.


Οι φετινές δραστηριότητες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας επέδειξαν άριστη φυσική κατάσταση και πειθαρχία. Οι αθλητικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα σε στεριά και θάλασσα ήταν πιο απαιτητικές από κάθε άλλη χρονιά και οι νέοι της Χρυσής Αυγής απέδειξαν για ακόμα μία φορά την ετοιμότητά τους και φυσικά την οργάνωσή τους λειτουργώντας ως μια μονάδα έτοιμη για όλα.

Οι φετινές δραστηριότητες περιείχαν μεταξύ άλλων και πολλές εκπλήξεις όπως σκοποβολή, ορεινή πεζοπορία, επίδειξη πολεμικών τεχνών, ποδόσφαιρο και διάφορες ασκήσεις βελτιώνοντας έτσι την ήδη πολύ καλή φυσική κατάσταση των μελών μας. Από την κατασκήνωση δεν έλειψαν βεβαίως και οι στιγμές χαλάρωσης με προβολές ταινίας και το καθιερωμένο πλέον εθνικιστικό μουσικό πάρτυ που έλαβε χώρα, όπως επίσης και η ουσιαστική δουλειά που έγινε στην πανελλήνια συνδιάσκεψη Μετώπου Νεολαίας με πολλές νέες ιδέες να είναι σχεδόν έτοιμες για υλοποίηση καθώς επίσης και η ιδεολογική συζήτηση που ακολούθησε.

Το σημαντικό όμως δεν είναι οι δραστηριότητες αυτές καθεαυτές αλλά το κλίμα το οποίο επικρατούσε. Νέοι και νέες έτοιμοι για τον Αγώνα αντάλλαξαν απόψεις και επιβεβαίωσαν με τη στάση τους τη σωστή οργάνωση και πειθαρχία που γαλουχείται σε όλη τη νεολαία που ζει και μάχεται για τον εθνικισμό μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Μάχιμοι και πειθαρχημένοι όλοι μας δώσαμε μια υπόσχεση: να αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Χωρίς μικροεγωισμούς και ανούσιες και περιττές κουβέντες, πέρα από αναλύσεις χωρίς νόημα δείξαμε για ακόμα μία φορά πως εμείς, το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να γκρεμίσουμε το σάπιο αυτό σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε.

Έτοιμοι και περήφανοι, με πειθαρχία και σοβαρότητα ως ένα σώμα δυνατό που αποτελεί τη μοναδική πραγματική απειλή στο καθεστώς των ηλιθίων και διεφθαρμένων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: