Featured Posts

20/7/11

10 στα 10: Για την Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος


Δέκα συνεχόμενες στοχευμένες βολές πάνω σε επίκαιρους στόχους από εθνική άμυνα, εξοπλισμούς, ένοπλες δυνάμεις, ειδικές επιχειρήσεις, γεωστρατηγική και διεθνείς συγκρούσεις. Αφορμή για το σημερινό κείμενο η επιχείρηση των βατραχανθρώπων του Λιμενικού κατά των πλοίων που μετέβαιναν στη Γάζα.
Η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος είναι αυτή που κατηγορήθηκε για τα συνθήματα στην παρέλαση προ ετών (“Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι ποτέ” κλπ). Δυστυχώς αυτή η κορυφαία επιχειρησιακά Μονάδα χρησιμοποιήθηκε από το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν ως “το μακρύ χέρι του Ισραήλ” στο Αιγαίο.
Όπως έχουμε επανειλλημένως τονίσει, η MOSSAD λύνει και δένει εντός των ελληνικών συνόρων. Οι πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών κάνουν κουμάντο σε πολλούς τομείς της εξωτερικής μας πολιτικής. Η υπόθεση του στολίσκου που έπλεε προς τη Γάζα είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Το πιο σημαντικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εξελίξεις όμως είναι άλλο. Οι τούρκοι εν τέλει δεν έκαναν ούτε σκέψη για να στείλουν σκάφη στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Μετά το περυσινό πακέτο που έφαγαν στο Mavi Marmara και τους 9 νεκρούς “ακτιβιστές”, ξέχασαν τα… ανθρωπιστικά τους αισθήματα και δεν τόλμησαν να ξεμυτίσουν από τις ακτές τους. Απεδείχθη για πολλοστή φορά πως ο εχθρός είναι θρασύδειλος και γελοίος, αποτελεί δε φόβητρο μόνο για τα γελοία υποκείμενα της ελλαδικής εξουσίας.
Σημειωτέον ότι για την περυσινή “ειδική επιχείρηση” των Τούρκων στην Ανατολική Μεσόγειο (περί τέτοιας επρόκειτο και όχι φυσικά για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας) χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον οι λιμένες της κατεχόμενης Κύπρου. Με απλά λόγια, όσοι εξ Ελλάδος “ακτιβιστές” συμμετείχαν στο παραμύθι, γίνονταν πρώτης τάξεως φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας.
Φυσικά και οι εβραίοι γελιοποιήθηκαν διεθνώς από την εν λόγω ιστορία. Η περίφημη ειδική ομάδα βατραχανθρώπων Shayetet 13, που διαφημιζόταν μέχρι τότε ως… ανίκητη, έφαγε πάρα πολύ ξύλο πάνω στο τουρκικό πλοίο. Οι κωμικές εικόνες των εβραίων κομάντος να κυλιούνται σαν τα σκυλιά στο κατάστρωμα και να τρώνε μαχαιριές και ξυλιές από ροπαλοφόρους ακτιβιστές, ξεφτίλισε διεθνώς το γόητρο του Ισραήλ.
Το πιθανότερο είναι πως την υπόθεση “καθάρισε” ένας και μόνο εβραίος υπαξιωματικός, που τράβηξε το 9άρι πιστόλι του, σκότωσε εν ψυχρώ 9 τούρκους και τραυμάτισε μερικές δεκάδες άλλους. Σημειωτέον ότι οι εβραίοι ανέβηκαν στο Mavi Marmara χωρίς αυτόματα όπλα, με σκοπό να επιβληθούν με τη χρήση μη φονικής βίας. Τελικά από το ξύλο τραυματίστηκαν 7 εξ αυτών – οι 2 αρκετά σοβαρά – και γελοιοποιήθηκαν διεθνώς.
Πίσω από όλη αυτή την ιστορία φυσικά κρύβονται… άλλα. Μιλάμε για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο, που με βάση το δίκαιο της θάλασσας, δεν προσφέρουν το παραμικρό κέρδος στην Τουρκία, αφήνοντας τη μερίδα του λέοντος σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο.
Οι εβραίοι φυσικά διαθέτουν σοβαρό κράτος με οργάνωση και στιβαρή εξωτερική πολιτική. Eκμεταλλεύονται ήδη το υπερ-κοίτασμα Λεβιάθαν και ετοιμάζονται να δρέψουν τους πρώτους χρυσούς καρπούς αυτής της επιλογής τους. Το ίδιο ακριβώς πράττουν και οι Κύπριοι, λόγω της γενναίας απόφασης του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου περί ανακήρυξης της κυπριακής ΑΟΖ.

Στην αντίπερα όχθη τα γελοία υποκείμενα του ελλαδικού ΥΠΕΞ αρνούνται να κάνουν το αυτονόητο βήμα. Οι τελευταίες έρευνες νοτίως της Κρήτης κάνουν λόγο για 1,5 τρισεκατομμύριο κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Και όμως… ούτε φύλλο δεν κινείται από ελληνικής πλευράς, που τη μία γίνεται προτεκτοράτο της Τουρκίας και την άλλη του Ισραήλ. Πρώτος στόχος λοιπόν κάθε συνειδητοποιημένου Εθνικιστή είναι να γκρεμίστεί το ψευτορωμέικο.

Sniper


Δεν υπάρχουν σχόλια: