Featured Posts

9/6/11

Superman and....Πλατεία !

Τα είχαμε όλα....έχουμε και το δίλημα τώρα της πλατείας !

Να πας η' να μην πας ;

Η χρονική στιγμή αύτού του κοινωνικού φαινομένου, μόνον τυχαία δεν είναι και αυτό γιατί τώρα είναι που τρέμουν τα θεμέλια του μορφώματος που κάποιοι το ονόμασαν ¨Δημοκρατία"(τάχα...).
Πετάς μια ψεύτικη "είδηση", ότι σε πρόσβαλαν οι ισπανούληδες και σε είπαν κοιμησμένο?(όχι ότι δεν είσαι...αλλά τέλος πάντων!), κάνεις τα κουμάντα σου με τους γνωστούς ανθέλληνες να βγάλουν κανα φυλλάδιο με το "Σχολείο του Μετανάστη" να το διανέμουν στο Σύνταγμα οι "δικοί σου", κάνεις και έναν ντόρο με τον Μίκη, που από τη Νεολαία του Μεταξά, πήγε στο ΚΚΕ και έπειτα έγινε βουλευτής του Μητσοτάκη(ελπίζω να μην πέσει το μπλογκ μας!!!!) επί ΝΔ το 90κάτι... και εν συνεχεία "βαφτίζεις" όλους τους "ΑγαναΚΤΙσμένους(κτίζω=κατασκευάζω.) ως ακροδεξιούς και αναλόγος το κανάλι και τον παρουσιαστή, τους βαφτίζεις και "αναρχικούς" , και το BIG....VERY BIG....KOLPO, IS READY !!!

Τώρα είναι η στιγμή που περιμένεις κάποιος να έρθει εξ ουρανού να σε σώσει φουκαρά μου !
Εμ τι νόμισες ; Πάντα έρχεται ο Superman την κατάλληλη στιγμή. Δεν το μαθες εσύ από το σχολείο ;;;
Αλλά θα μου πεις και πάλι, τι να μάθεις κ εσύ στο σχολείο, αφού κάθε 5 χρόνια αλλάζουν τα βιβλία και την ιστορία μας μαζί με αυτά,καθώς και τους χάρτες μας κτλ......(ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΩΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ....)

Κάπου εδώ σε αφήνω εγώ, γιατί θα έρθει ο Superman που σου μάθανε να περιμένεις....αλλά δε σου μάθανε καλά , ότι ο Superman, είναι αγγλική λέξη και παριστάνει αμερικάνο (φανταστικό)ήρωα.
Μακάρι ο Λαός μας, να θυμηθεί την Ιστορία μας και να μην ξανασφαχτεί μεταξύ του πάλι, από τους ΚΚέδες και τους "πατριώτες".


Υ.Γ.
Οι Έλληνες Εθνικιστές, ως γνωστόν πάνε....Βουλή με τα νεά στημένα γκάλοπ των εδώ-εβραίων και ας αναφωνάξουμε όλοι μαζί τώρα : ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !


Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: