Featured Posts

9/6/11

Όλη η αλήθεια για το JOBBIK και η θέση της Χρυσής Αυγής


Τον Μάιο του 2010 αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής συμμετείχε κατόπιν προσκλήσεως σε συγκέντρωση που οργάνωσε το κίνημα Forza Nuova κατά των τραπεζών, στo Μιλάνο της Ιταλίας. Εκεί υπήρχε και αντιπροσωπεία του Jobbik με επικεφαλής τον László Toroczkai . Είναι γεγονός ότι οι Ούγγροι-Μαγυάροι έχουν γλώσσα φινοτουρκικής προελεύσεως και ότι η ηγέτιδα τάξη στους χρόνους του Μεσαίωνα προέρχονταν από τους Ούννους του Αττίλα. Μετά όμως τον εκχριστιανισμό τους και την απορρόφηση των Μαγυάρων από τον εντόπιο πληθυσμό, κυρίως Γερμανικής και Σλαβικής καταγωγής, είχαμε την γνώμη ότι η κατεύθυνση του κόμματος αυτού ευρίσκεται μακριά από τους Ούννους του Αττίλα.
Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έχουν έτσι και με έκπληξη ακούσαμε τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Ούγγρων να μιλάει για την μεγάλη «αυτοκρατορική τους παράδοση» από τους Ούννους του Αττίλα!Κάτι βεβαίως, που δεν μας άρεσε καθόλου και για τον λόγο αυτό ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συμμετείχαμε σε διεθνή εκδήλωση με το κόμμα αυτό, το οποίο βεβαίως και βλέπει θετικά σαν αδελφό λαό τους Τούρκους, αφού στηρίζεται στην παράδοση αυτού του ίδιου του Αττίλα. Για όποιον είναι δύσπιστος, μάλιστα διαθέτουμε και τηλεοπτικό υλικό, όπου ο Laszlo ομιλεί υπέρ της αυτοκρατορίας των Ούννων και μάλιστα μέσα στην Ιταλία, όπου όλοι γνωρίζουμε τις μάχες που είχαν δώσει οι Ρωμαϊκές Λεγεώνες κατά των Ούννων!
Όπως ήταν φυσικό προσπαθήσαμε να συλλέξουμε, παριστάνοντας τους ανήξερους, πληροφορίες και μεταξύ άλλων μάθαμε ότι το ηγετικό στέλεχος του Jobbik είχε συλληφθεί στην Σερβία και είχε απελαθεί κηρυσσόμενο ανεπιθύμητο πρόσωπο γιατί έκανε προπαγάνδα αποσχιστική στην επαρχεία της Βοϊβοντίνα και κάτι ακόμη χειρότερο, το οποίο μάθαμε από άλλη πηγή. Είχε υπηρετήσει σαν διαπιστευμένος στο ΝΑΤΟ δημοσιογράφος στην περιοχή του Κοσσυφοπεδίου όταν γινόντουσαν εκεί οι μάχες μεταξύ Αλβανών και Σέρβων και όλοι καταλαβαίνετε με ποιών το μέρος ήτανε…
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα της Ελλάδος και για τον λόγο αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με το Jobbik. Δεν μας προκαλεί δε καμμία εντύπωση το γεγονός ότι το Jobbik βρίσκεται δίπλα στους Τούρκους, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: