Featured Posts

24/6/11

«Δεν λυγίζει με τίποτα» ο Νετανιάχου



Σκληραίνει τη στάση του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καθώς δήλωσε σήμερα ότι προτίθεται να σκληρύνει τις...συνθήκες φυλάκισης των Παλαιστινίων κρατουμένων, την ώρα που πλησιάζει η πέμπτη επέτειος από τη σύλληψη του στρατιώτη Γιλάντ Σαλίτ. "Θα τροποποιήσουμε τις συνθήκες κράτησης των τρομοκρατών στις φυλακές μας. Δεν θα σας δώσω έναν λεπτομερή κατάλογο των μέτρων αυτών, αλλά μπορώ να σας πω ότι το πανηγύρι τελείωσε", ανέφερε ο κ. Νετανιάχου, κατά την ολοκλήρωση μιας διεθνούς διάσκεψης στην Ιερουσαλήμ.
"Είναι αδύνατο αυτοί οι τρομοκράτες να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια στις φυλακές μας, ενώ η Χαμάς να συνεχίζει να σκοτώνει αθώους πολίτες", πρόσθεσε.
"Θα σας δώσω ένα παράδειγμα του παραλογισμού (αυτών των προνομίων): ζήτησα να μην μπορούν πια να εγγράφονται στα πανεπιστήμια. Δε θα υπάρξουν περισσότεροι γιατροί τρομοκράτες", σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
Οι δηλώσεις του κ. Νετανιάχου πραγματοποιήθηκαν την ώρα που το Ισραήλ ετοιμάζεται το Σάββατο να γιορτάσει την πέμπτη επέτειο της κράτησης του 24χρονου στρατιώτη Γιλάντ Σαλίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: