Featured Posts

14/6/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ !

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης και διαφώτισης όλων των Ελλήνων σχετικά με τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, άλλη μια δράση μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Σάββατο, 11/6/2011, πολυμελής ομάδα Συναγωνιστών της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά που διεξάγεται κάθε Σάββατο στην συμβολή των οδών Μακεδονίας-25ης Μαρτίου, μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εισπράττοντας τα θερμότατα σχόλια υποστήριξης του διερχόμενου κόσμου, αλλά και των πωλητών. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ρωτούσαν τους Συναγωνιστές σχετικά με τις πολιτικές θέσεις και την δράση μας και ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος για τα φλέγοντα καθημερινά προβλήματα και θέματα που ταλανίζουν τους Έλληνες.

Ακολούθως, η ομάδα δράσης μετέβη στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Εγνατίας (νυν Κ. Καραμανλή), μοιράζοντας δωρεάν εκατοντάδες εφημερίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα διερχόμενα οχήματα. Οι αντιδράσεις του κόσμου κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, είτε έμπρακτα στο πεζοδρόμιο, είτε οικονομικά, ενισχύοντάς μας στον δύσκολο αλλά πάνω από όλα ωραίο αγώνα που δίνουμε για μια Ελλάδα μεγάλη και ελεύθερη.

Είναι ολοφάνερο πως όλο και περισσότεροι Έλληνες αφυπνίζονται, ξυπνώντας από έναν ιδεολογικό λήθαργο δεκαετιών. Ένα νέο λαϊκό, κοινωνικό και εθνικιστικό κίνημα γεννιέται...Οι προδότες πολιτικάντηδες και οι συνοδοιπόροι τους, ας μας αδειάσουν την γωνιά, γιατί ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: