Featured Posts

23/6/11

Συγκέντρωση κατά του Μνημονίου και πορεία από την Χρυσή Αυγή στον Πειραιά



Γέμισε η Πλατεία Κοραή του Πειραιά από ανθρώπους της Χρυσής Αυγής στις 17 Ιουνίου, και μετά τις ομιλίες έγινε πορεία.
Περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους κοντά στην έκθεση βιβλίου (Δευτέρας Μεραρχίας, Βασ. Κωνσταντίνου κτλ) και επέστρεψαν στην πλατεία Κοραή όπου και ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.
Μεγάλη συμμετοχή του πειραϊκού λαού που διαδήλωσε στο πλευρό τους! Αρκετή ώρα πριν τις 8, όπου ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της συγκεντρώσεως που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή, εκατοντάδες Συναγωνιστές βρέθηκαν στον Πειραιά για να διαδηλώσουν την αντίδρασή τους στο νέο Μνημόνιο, όπως εξαρχής το Κίνημα έχει ταχθεί ενάντια στην υποδούλωση της πατρίδας που έφεραν οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες για να λεηλατηθεί η δημόσια περιουσία και να γονατίσει ο Ελληνικός λαός.

Εκατοντάδες Εθνικιστές, μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής παρακολούθησαν τις ομιλίες και φώναζαν συνθήματα Αντίστασης σε ένα από κεντρικότερα σημεία του Πειραιά. Μετά από σειρά εξορμήσεων ενημέρωσης σε πολλά σημεία της πόλης, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δείχνει τον δρόμο της Αντεπίθεσης με μια μαχητική συγκέντρωση όπου κυριάρχησαν τα Εθνικά λάβαρα και ο αγωνιστικός παλμός.
Κεντρικός ομιλητής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας κ. Νίκος Μιχαλολιάκος που τα είπε έξω από τα δόντια και καταχειροκροτήθηκε.

Δημήτρης Ιωάννου
http://fonipeiraioton.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: