Featured Posts

12/6/11

Ενημερωτική δράση στη Λάρισα για την οικονομική κρίση



Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλία ακόμα μια ενημερωτική δραστηριότητα από Αυτόνομους Συναγωνιστές. Στο κέντρο της Λάρισας, σε πεζόδρομο πλησίον της Πλατείας Ταχυδρομείου, ομάδα 20 Εθνικιστών προχώρησε σε ενημέρωση των συμπολιτών μας για περισσότερη από μία ώρα, σχετικά με την οικονομική κρίση. Στο τραπεζάκι που στήθηκε υπήρχε άφθονο υλικό, διανεμήθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια, cdrom και αυτοκόλλητα στον κόσμο, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με αρκετούς από αυτούς που συμμερίστηκαν τις ανησυχίες μας. Κεντρικό σύνθημα της ενημερωτικής μας δραστηριότητας, "Αυτόνομοι και Αγανακτισμένοι" και ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε:
"Τα εφιαλτικά σενάρια για την Ελλάδα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτά που κάποτε έλεγαν οι "κινδυνολόγοι", σήμερα αποτελούν πραγματικότητα και η αξιοπρέπεια της χώρας μας σέρνεται καθημερινά σαν κουρέλι στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ελέγχεται από εξωθεσμικούς οργανισμούς "στήριξης". Όλοι αυτοί είναι σε συμφωνία με την κυβέρνηση, όπου πλέον τους παρέχεται η εξουσία επί των εσωτερικών μας θεμάτων. H αύξηση των φόρων, η μείωση των συντάξεων, η περικοπή επιδομάτων, αποφασίζονται από ΕΕ και ΔΝΤ. Αποφασίζουν για τις ζωές μας και οι αποφάσεις αυτές μας ανακοινώνονται από τα εκτελεστικά τους όργανα. Οι υπουργοί απλά ακολουθούν εντολές.

Παραδοθήκαμε στον κατακτητή αναίμακτα. Χωρίς να προβάλλουμε αντίσταση, αποδεχθήκαμε να παραχωρήσουμε την εξουσία της Ελλάδας, δεχόμαστε να μας επιβάλλουν νόμους που κάποιοι άλλοι επιθυμούν για δικό τους συμφέρον, χωρίς να μας ρωτήσουν. Δεχόμαστε να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε προκειμένου να πληρώνουμε τα σπασμένα της μεταπολίτευσης και να ζούμε με δυσκολία, καλύπτοντας μόνο τις βασικές ανάγκες, χωρίς ζωή, χωρίς πρωτοβουλία και ελευθερία, χωρίς δικαιώματα. Είμαστε η πρώτη χώρα που παραδόθηκε στην Παγκόσμια Αυτοκρατορία δίχως πόλεμο, δυναμώνοντας το έκτρωμα αυτό που επιθυμεί να επιβληθεί οικονομικά σε όλο τον κόσμο. Οι "νεκροί" αυτού του ιδιότυπου νέου οικονομικού πόλεμου δε θα είναι από σφαίρες. Θα είναι όμως νεκροί. Νεκροζώντανα πτώματα της καθημερινότητας, περιμένοντας καρτερικά το φυσικό τέλος τους."

Οι δραστηριότητές μας θα ενταθούν το προσεχές διάστημα και σε άλλες πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας, με σκοπό την αφύπνιση των συμπατριωτών μας σχετικά με το μέγα κοινωνικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

 
 
http://www.ediktyo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: