Featured Posts

23/6/11

Για τη χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους έξω από τη βουλή

 

ΔΙΠΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ( H αναίτια εισβολή των ΜΑΤ στον Άγιο Παντελεήμονα, 15-1-2011) “Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον μαχητικό της δρόμο, καθημερινά ενισχύεται, εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, χτίζοντας ένα πραγματικά Εθνικό, Επαναστατικό Κίνημα. Η παράταξή μας στον δρόμο αριθμεί πλέον χιλιάδες μάχιμους νεολαίους, δεν έχει αντίπαλο, καταλαμβάνει πόλεις, κυριαρχεί παντού και κανένας «αναρχοκαθεστωτικός», καμία μονάδα αποκατάστασης τάξης δε στέκεται πλέον απέναντί της…”
Έχουμε αναφέρει επανειλημμένως πως το… «κίνημα των αγανακτισμένων» είναι απόλυτα βολικό για το βρώμικο και ανθελληνικό σύστημα εξουσίας. Είναι η ανώδυνη εκτόνωση για τις πλατειές μάζες – ή τουλάχιστον για το ποσοστό εκείνο των συμπατριωτών μας, που έχει βαρεθεί να αράζει στον καναπέ του. Δεν είναι τυχαίο πως οι μαζικότερες συνάξεις αυτού του ασύνδετου και ασύντακτου πλήθους γίνονται μόνο Κυριακή βράδυ, όταν η βουλή είναι κλειστή και οι εθνοπατέρες την πέφτουν εκ του ασφαλούς στις βιλάρες τους ή τρώνε και πίνουν στην υγειά των κορόιδων.
Στις ελάχιστες περιπτώσεις που το εν λόγω «κίνημα» μπορεί να γίνει κάπως ενοχλητικό για τους εξουσιαστές της πατρίδας μας, η λύση είναι απλή: Κατεβαίνουν δύο διμοιρίες ΜΑΤ, ραντίζουν την πλατεία με χημικά και το πάρτι τελειώνει σε μηδέν χρόνο. Οι βο(υ)λευτές πάνε σπίτια τους και όταν η ατμόσφαιρα καθαρίσει, οι «αγανακτισμένοι» ξαναπαίρνουν τα πάνω τους, ξαναστήνουν τα αντίσκηνά τους, βαράνε τα τύμπανά τους και πάλι από την αρχή.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τόσο απόλυτο λόγο, αναφερόμενος σε άτομα που έχουν μόλις έρθει σε αντιπαράθεση (έστω και υποτυπώδη) με τις δυνάμεις καταστολής. Αναλογίζομαι όμως τις πραγματικές επιθέσεις, την αληθινή καταστολή, τις συλλήψεις, τις προσαγωγές και τις εκδικητικές κρίσεις των δικαστικών αρχών, που τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί τα μέλη του Κινήματος στο οποίο ανήκω.
Από τους 48 συλληφθέντες και καταδικασθέντες της Θεσσαλονίκης το ‘04, που είχαν το… θράσος να διεκδικήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Μέχρι τον ρημαγμένο από τα ΜΑΤ Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και τους ανήλικους «ταραχοποιούς», που τους έλουσαν με χημικά οι δυνάμεις καταστολής (τόσο εκτεταμένη χρήση χημικών δεν είχε γίνει ούτε τον Δεκέμβριο του ’08, όταν καιγόταν όλη η Αθήνα). Σε αυτές, αλλά και σε δεκάδες άλλες ανάλογες περιπτώσεις που έχουμε βιώσει στους δρόμους όλης της Ελλάδος ως μέλη ενός πραγματικά Επαναστατικού Κινήματος, δεν υπήρχε στο πλευρό μας κανείς από τους… προσφάτως αγανακτήσαντες. Κανείς από όλους αυτούς που περίμεναν το MEGA και τον ΑΝΤ1 για να τους κινητοποιήσει, να τους οργανώσει και να δώσει αιτία στην… «επανάστασή» τους.
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον μαχητικό της δρόμο, καθημερινά ενισχύεται, εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, χτίζοντας ένα πραγματικά Εθνικό, Επαναστατικό Κίνημα. Η παράταξή μας στον δρόμο αριθμεί πλέον χιλιάδες μάχιμους νεολαίους, δεν έχει αντίπαλο, καταλαμβάνει πόλεις, κυριαρχεί παντού και κανένας «αναρχοκαθεστωτικός», καμία μονάδα αποκατάστασης τάξης δε στέκεται πλέον απέναντί της. Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο και οι άνθρωποί της το τηρούν με Πίστη, πειθαρχία και φανατισμό. Με την ολοκλήρωση του σχεδίου αυτού θα ανατείλει μία μεγάλη και δυνατή Ελλάδα, μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ηλίας Κασιδιάρης
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: