Featured Posts

15/5/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ


Για μια ακόμη φορά οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν τόσο στην συγκέντρωση μνήμης στην οδό Σταδίου και την πορεία που ακολούθησε, όσο και στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητος των λαθρομεταναστών. Όταν κάναμε την συγκέντρωση στην Marfin  η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών, οι οποίοι είχαν οργανώσει αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια και οι μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να επιτεθούν με χημικά στην συγκέντρωσή μας όπως συνέβη πριν λίγο καιρό στον Άγιο Παντελεήμονα δεν πέρασε!
Μέσα στο κλίμα της εκλογολογίας έχουμε διαφόρων ειδών και σκοπιμοτήτων δημοσκοπήσεις. Δύο εταιρείες ήδη έσπασαν την συνωμοσία της σιωπής και κατέγραψαν την Χρυσή Αυγή. Την Κυριακή είχαμε δημοσκόπηση στο Έθνος, το οποίο μαζί με τις φίλιες προς αυτό δυνάμεις (MEGA κλπ.) δεν γνωρίζουν και φοβούνται και να αναφέρουν καν την λέξη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεν πειράζει θα τους περάσει… Σε γνώση μας ήρθαν δύο δημοσκοπήσεις. Η μία μεγάλης εταιρείας, η οποία δεν ξέρουμε εάν θα δημοσιευθεί, η οποία μας δίνει χωρίς αναγωγή σε αναποφάσιστους, αποχή, λευκό κλπ. 2,4% και μία η οποία έγινε για λογαριασμό μεγάλου κόμματος με πανελλήνιο δείγμα 6.000 ατόμων και η οποία πάλι χωρίς αναγωγή μας δίνει 2,2%!
Με δεδομένο ότι όλα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη εμφανίζονται με μικρότερο ποσοστό από αυτό που στην πραγματικότητα στις εκλογές επιτυγχάνουν, φαίνεται πως η επόμενη βουλή θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον… Αλλά αυτά για μας δεν αποτελούν τον κύριο σκοπό μας! Η φάλαγγα με τους πυρσούς στην οδό Σταδίου και το σύνθημα «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΛΑΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» είναι η απάντηση σε όλα τα εκλογομαγειρέματα!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: