Featured Posts

15/5/11

ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Γιατί ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είναι οι μόνοι που βρίσκονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δίπλα στο Λαό ενάντια στο άδικο και απάνθρωπο Σύστημα, ενάντια στον Αμερικανοσιωνιστικό καπιταλισμό. Γιατί βλέπουν με οργισμένη αποστροφή και αηδία κάθε παρασιτική ομάδα απατεώνων εκμεταλλευτών και εγκληματιών θέλοντας να την εξαφανίσουν από την κοινωνία.


Γιατί θέλουν να σταματήσουν τους πλουτοκράτες να εκμεταλλεύονται το Λαό και να ξεπουλούν τα Εθνικά Δίκαια. Γιατί θέλουν να σταματήσουν την ύπουλη δράση στην χώρα των διαφόρων δήθεν “καταπιεσμένων μειονοτήτων”.


Γιατί είναι δυναμικοί και σκληροί άνθρωποι, που περιφρονούν τους γιάπηδες και τους κουλτουριάρηδες, θεωρώντας τους παράγωγα μιας κοινωνίας σε πλήρη σήψη.


Γιατί θέλουν για τον εργάτη, τον αγρότη, τον εργαζόμενο τον σεβασμό που του ανήκει, και ζητούν να του εξασφαλιστεί οριστική ανθρώπινη διαβίωση αντάξια της προσφοράς της.


Γιατί αναζητούν μιαν άλλη Ευρώπη, όχι αυτήν των τοκογλύφων των Βρυξελλών.


Γιατί θέλουν για την Πατρίδα μας που λατρεύουν παθιασμένα την πιο εκλεκτή θέση στον κόσμο του μέλλοντος.


Γιατί πιστεύουν σε Ιδανικά, σήμερα που όλοι κι’ όλα αγοράζονται. Γιατί είναι περήφανοι για την παράδοση και το ένδοξο παρελθόν του Έθνους και μισούν φανατικά ότι τα καταστρέφει.






Γιατί ζητάνε με ακλόνητη απόφαση ν’ αποφασίζουν για το Μέλλον τους. Γιατί μπορούν να είναι λυσσασμένοι εχθροί και πιστοί φίλοι. Γιατί μιλούν σήμερα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης για Πατρίδα, Ιστορία και Ιδανικά.






ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: