Featured Posts

12/3/11

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ...

Αφιερωμένο στον Θ. Κολοκοτρώνη το Gay Pride 2011

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011, 04:59
Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσαν οι διοργανωτές του Athens Gay Pride 2011, αφού σε σημερινή συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν ότι η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον γεννάιο μαχητή της επανάστασης αλλά και των LGBT δικαιωμάτων, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. Συγκεκριμένα είπαν ότι ο Θ. Κολοκοτρώνης αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους τους ομοφυλόφιλους ακτιβιστές, αφού υπήρξε πρωτοπόρος σε μία δύσκολη εποχή για το κίνημα.

Επίσης, οι διοργανωτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας ότι η φετινή εκδήλωση θα έχει special theme "1821 Revolution". Απαραίτητο αξεσουάρ για όσους παραβρεθούν αποτελεί η φουστανέλα και τα τσαρούχια, ενώ και τα τσιγκελωτά μουστάκια αναμένεται να κλέψουν την παράσταση. Στην οργάνωση θα εμφανιστεί live το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής Ζάτουνας Αρκαδίας, σε μια συναυλία που υπόσχεται αξέχαστες συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους. 


ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ

11 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ.

proswpo1 είπε...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΜΑΣ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ?

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ !!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .. ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΙΜΑ !

Ανώνυμος είπε...

isopedosate kathe ixnos aksioprepias kai andrias
anthropon pou agonistikan prosferontas psixi kai aima gia na milate oloi esis oi xlexledes ntopi sas

Μάκης Ανθελληνοκτόνος είπε...

Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ο πισωγλέντης), Ο ΒΕΡΕΜΗΣ (ο πουστόγερος) και η μαντάμ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ (η συμμορία της, τα πουστράκια του, οι ψευτο-οικολόγοι σκοπιανά πουστρόνια του ουρανίου τόξου), η Αλ Σαλέχ (γκόμενα του Βούγια, και ΟΛΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ που υποκινούν και στηρίζουν ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ και ΛΕΣΒΙΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, να ισοπεδώσουν ιερά και όσια του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Κάντε το ρε, και... όποιον πούστη πετυχαίνουμε, θα του την ξεκωλάμε και θα του την δίνουμε να τη φάει με το ζόρι...!!! Κάντε την παρέλαση ρε...!!!

Ανώνυμος είπε...

Dexter ξεπερνάς κάθε όριο ηλιθιότητας βλέπω... Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που μερικοί ξεπερνάνε τον εαυτό τους και με την προστασία του "ΑΝΩΝΥΜΟΥ" , λένε διάφορα...
Ας κάνατε και εσείς ότι κάνει αυτός ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο Dexter και μετά να μιλάγατε.
Και το λέγω αυτό, γιατί προσωπικά μπαίνω στα Δικά μας παιδιά, εδώ και 5 χρόνια σερί και μακάρι να το είχα βρει το μπλογκ αυτό και νωρίτερα.

Γιάννης από Ορεστιάδα.

Unknown είπε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Αδερφη Τατσοπουλε,σε π..πριν σε υιοθετησουν κ λες μ..

Ανώνυμος είπε...

Μονοι σας το κανατε θεμα. Πιαστηκατε απο μια μαλακια του τατσοπουλου που δεν την ανεφερε καν σαν ειδηση καΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ,! Μονοι σας το διαδοσατε και μονοι σας το μανατε ειδηση. Και το χειροτερο, αντι να κατσετε νηφαλια να επιχειρηματολογησετε η εστω να ζητησετε να σας δωθουν τα ντοκουμεντα που τον βγαζουν πουστη (οποτε ετσι θα κατερεε η κατηγορια) αρχισατε να βριζετε και να απειλήτε. Εσεις ειστε οι προδοτες και εσεις το κανατε θεμα! εσεις ειστε οι εχθροι της ελλαδας, με τη βλακεια που σας δερνει! Κρετινοι που θελετε να λεγεστε και ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

ντοροπυ και αισχος οι γκαιουλες να αλαζουν ιστορικα γεγονοτα για να δικεολογυσουν τιν ψιχοπαθολογυκη τους καταστασυ επιδυ εχουν ιδιποδια συμπλεγματα και ψυχοπαθολογυκες συμπεριφορες δεν συμενι οτι θα δεχομαστε και παραχαραξυ τις ιστοριας

Ανώνυμος είπε...

επρεπε ελληναραδες να αποτρεπανε και την πρωτη τους παρελαση,φτανει η ξεφτιλα εχουμε επιτρεψει πολλα ανθελληνικα σκουληλια πολιτικους,καναλια να ιεροσυλησουνε αφησαμε και τους πουστηδες να ιεροσυλησουνε,ειμαστε ολοι συνιπευθυνοι,να πεταξουμε ολα τα καθικα τα ανθελληνικα απο βουλη και δημαρχειες και ξυλο ανελεητο τα πουσταρια αν το ξαναεπιχειρησουν