Featured Posts

16/3/11

Παραδοχή Νίμιτς: "Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι"

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

«Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι» , δήλωσε σε έλληνες ομογενείς  για πρώτη φορά δημοσίως ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς.

Ο κ. Νίμιτς αναγνώρισε επίσης  ότι  οι Σκοπιανοί «έκαναν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους» όπως  και  για στην χρησιμοποίηση «των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων».

Ο ειδικός διαμεσολαβητής παραδέχθηκε τα παραπάνω  κατά την διάρκεια 40λεπτης συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στις ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αντώνιος Παπαδόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας  τους  κατά την διάρκεια ομιλίας  που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή(13/04) η Επιτροπή  Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας  Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στην ίδια  συνάντηση  ανέφεραν ακόμη στον ειδικό διαμεσολαβητή ότι  δεν θα  πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος «Μακεδονικός»  για τον στρατό, τη γλώσσα τους και τον λαό των Σκοπίων.

Ο κ. Νίμιτς απάντησε ότι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος «ο λαός της τάδε Δημοκρατίας», ο «στρατός της τάδε Δημοκρατίας» και «η γλώσσα της τάδε  Δημοκρατίας», αντί του όρου  «Μακεδονικός».

 http://www.cosmo.gr/Politics/America/314172.html

1 σχόλιο:

Χρήστος Κράμερ είπε...

Φίλε και συναγωνιστή, ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πολύ καλό άρθρο! Θα σε παρακαλούσα όμως, να μην χρησιμοποιείς τόσο παχιά γραμματοσειρά! Δεν διαβάζονται εύκολα και δε σου κρύβω ότι, αν και μικρό το άρθρο, μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαβάσω όλο! Μην χρησιμοποιείς γραμματοσειρές όπως την Impact! Οι Arial, Tahoma, Verdana είναι απλές, ξεκούραστες στο μάτι και ευκολοδιάβαστες!
Ευχαριστούμε και πάλι για την καθημερινή ενημέρωση! Συνεχίστε ακατάπαυστα τον αγώνα! Νυν υπέρ πάντων η Ελλάς και το Έθνος!