Featured Posts

10/2/11

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ...



Ένσταση κατά της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. κατέθεσε και ο γνωστός οικονομικός συντάκτης και Μέλος της ΕΣΗΕΑ, Νίκος Κούτρικας. 

Μεταξύ άλλων ο εν λόγω δημοσιογράφος ζητά την ακύρωση της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και ζητά να συμπεριληφθεί στον πίνακα των επιτυχόντων αφού όπως αναφέρει στην εν λόγω ένσταση του κρίθηκε εσφαλμένα από το αρμόδιο όργανο......
Να σημειωθεί δε, ότι ο αναφερόμενος δημοσιογράφος υπηρετούσε στην ΕΡΤ 19 χρόνια, τόσο ως παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών όσο και στις οικονομικές ειδήσεις. Έχει στραφεί επίσης νόμιμα έναντι όλων των Μελών του Δ.Σ. της ΕΡΤ και με την ΕΣΗΕΑ αφού όπως αναφέρει πληρούσε όλα τα προσόντα της προκήρυξης, δεν έχει κανένα ασυμβίβαστο, ούτε άλλη εργασία και η εν λόγω απόφαση τον αδίκησε κατάφορα ή εντέχνως παρουσιάστηκε μια ευκαιρία για την απομάκρυνση του.
Το ίδιο θέμα απασχολεί έντονα και το Υπουργείο Πολιτισμού όπου είχε εκθέσει κατά το παρελθόν τις απόψεις του. Ότι δηλαδή οι υπηρεσίες του είναι άκρως απαραίτητες σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης όπου οι οικονομικοί συντάκτες πρέπει να είναι στις επάλξεις για την αντιμετώπιση αυτής και όχι να αποτελούν αντικείμενο ελλιπούς αξιολόγησης με δόλο και σκοπό την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων. 
 
http://dimotikosafari.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: