Featured Posts

30/1/11

Οι Εθνικιστές, η Οικονομία και η υποδούλωση στο ΔΝΤ


 
ΕΝΟΧΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Για μας η Οικονομία είναι Εθνική και όχι διεθνής. Είναι υπηρέτης του Λαού και του Εθνικού συμφέροντος και όχι μια ξεχωριστή οντότητα που ζει και αναπνέει για τον εαυτό της και τους εκλεκτούς της. Η Οικονομία θα πρέπει να πάρει την θέση της ως ένα από τα εργαλεία για την ευημερία του Έθνους, αλλά όχι το μόνο και σίγουρα όχι το σημαντικότερο Μιλώντας για την Οικονομία θα πρέπει να ξεκινήσουμε θέτοντας ως αξίωμα, ότι δεν πρόκειται να μας βγάλει από την κρίση ούτε το σύστημα που μας έβαλε,  ούτε οι άνθρωποι αυτοί του συστήματος.
Η παραδοχή αυτού του αξιώματος έγκειται στην φιλοσοφική βάση, τα έργα και τις ημέρες του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος, το οποίο με ελάχιστα διαστήματα ανάπαυλας κυριαρχεί εδώ και αρκετές δεκαετίες. Όπου επικράτησε το σύστημα στο οποίο διαβιούμε σήμερα η Ιστορία έδειξε να επαναλαμβάνεται με τα ίδια σημάδια ασυδοσίας, εκμετάλλευσης και άκρατου πλουτισμού.
Η Ιστορία έδειξε πως αυτό το σύστημα πάντα κατέληγε στην πλουτοκρατία και εμείς ως αγνοί αναγνώστες της Ιστορίας και λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι συμπεραίνουμε ότι μία επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Θέτουμε λοιπόν ως αξίωμα την ανάγκη κατάρρευσης του παρόντος οικονομικού συστήματος και την ανάδειξη ενός νέου οικονομικού συστήματος, απαλλαγμένου από την κερδοσκοπία, την εκμετάλλευση. Ενός οικονομικού συστήματος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τα κλειδιά στην κατανόηση του ελληνικού οικονομικού προβλήματος είναι το τραπεζικό σύστημα, η έλλειψη παραγωγής, οι πελατειακές σχέσεις που δαιμονοποιήσαν τον δημόσιο τομέα, η ενδοτική εξωτερική πολιτική στο θέμα των φυσικών πόρων της Ελλάδας και φυσικά η κλεπτοκρατία και ατιμωρησία των πολιτικών του συστήματος. Η Ελλάδα μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες των εγχώριων κυβερνήσεων και της “Ευρωπαϊκής” Ενώσεως είναι πλέον μια δευτερογενής οικονομία, όπου πραγματικά δεν παράγεται τίποτα. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να εισάγουμε ελιές και λάδι. Την ίδια ώρα που η αγροτική μας παραγωγή καταστρεφόταν και οι βιομηχανίες κλείνανε η μία μετά την άλλη, ο καταναλωτισμός συνεπικουρούμενος από τον άκρατο δανεισμό άλωνε υλικά και ηθικά την Ελληνική Κοινωνία και την Ελληνική Οικονομία. Η προσφορά εργασίας εξέπεσε σε φτηνή προεκλογική υπόσχεση των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με αποτέλεσμα την καταστροφή των δημόσιων επιχειρήσεων. Στην ουσία ο κοινοβουλευτισμός κατάφερε το πρακτικά αδύνατο, καθιστώντας προβληματικές εταιρίες όπως ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ, με μόνο αντάλλαγμα τον εγκλωβισμό ψηφοφόρων στα κομματικά μαντριά τους. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας παραμένουν ανεκμετάλλευτες, υποθηκευμένες ουσιαστικά αν όχι και κυριολεκτικά στα συμφέροντα που προστάζουν την ενδοτική εξωτερική πολιτική των κυβερνήσεων μας.
Για την χάραξη μιας ανεξάρτητης Εθνικής Πολιτικής απαιτείται πρώτα από όλα μια ανεξάρτητη Οικονομία, δηλαδή μια παραγωγή που να εξασφαλίζει την αυτάρκεια, όσο το δυνατόν, του Έθνους ώστε αυτό και η κυβέρνηση του να μπορούν απρόσκοπτα να αγωνίζονται για το συμφέρον του. Ως επιστέγασμα της χρόνιας παθογένειας στην Ελληνική Οικονομία και πολιτική ήρθε φέτος και το εθνοκτόνο, υποδουλωτικό μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ-Ντόρα και λοιπών “δημοκρατικών” δυνάμεων.
Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, η λύση του προβλήματος κείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που μας οδηγεί το ΔΝΤ. Η λύση για εμάς δεν βρίσκεται στα κόμματα, τις τράπεζες και εν γένει στις ομάδες συμφερόντων που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Η λύση για εμάς βρίσκεται σε μια Εθνική παραγωγή, η λύση βρίσκεται όχι στην διάσωση των τραπεζών… Η λύση βρίσκεται στην επιτέλους εκμετάλλευση του Αιγαίου και όχι στην συνεκμετάλλευση που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση τοποτηρητών του. Στις Ελληνικές επιχειρήσεις και όχι στην άνευ όρων παράδοση στις πολυεθνικές. Στην εξυγίανση με κάθε τρόπο του Δημοσίου τομέα και όχι στο ξεπούλημα των επενδύσεων του Ελληνικού Λαού. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ιδιοκτησίας, όμως δεν προσκυνάμε το συμφέρον του Έθνους μπροστά της. Αντιθέτως χρησιμοποιούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία στο σημείο που επιφέρει πρόοδο και την πατάσσουμε στο σημείο που πλήττει με την ασυδοσία της το συμφέρον του Λαού. Σεβόμαστε την ιδιοκτησία, αλλά την Ελληνική Γη την προορίζουμε μόνο για τους Έλληνες και δει για αυτούς που θα την κάνουν να ανθίσει και να ακμάσει. 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: