Featured Posts

31/12/10

«Εμπρός, πάντα εμπρός»!

«Μέσα σε ένα βράδυ γκρεμίστηκε μια εικόνα ετών που έφτιαχναν με επιμέλεια μέσα από κανάλια και φυλλάδες»


 
Οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου απέχουν από το σήμερα μόλις κάτι λιγότερο από δύο μήνες και ήδη ακούγεται και γράφεται από όλα τα ΜΜΕ ότι κατά πάσα πιθανότητα οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν κάπου στο πρώτο τετράμηνο του 2011.
Η Χρυσή Αυγή έχει αναγγείλει με επίσημη ανακοίνωση ότι η συμμετοχή της σε αυτές τις εκλογές είναι ΒΕΒΑΙΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ κι αυτό το επισημαίνουμε γι’ ακόμη μία φορά για να πάρουν την πρέπουσα απάντηση οι ψιθυριστές και οι κακόβουλοι που θα προσπαθήσουν να διαδώσουν τα γνωστά ψέματα περί μη συμμετοχής μας ή…συγχώνευσης μας σε άλλο πολιτικό σχηματισμό. Κατανοούμε τον πανικό που τους προκάλεσε η επιτυχία μας, άλλωστε σε αυτό γίναμε μάρτυρες χθες κατά την ορκωμοσία του νέου δήμαρχου Αθηναίων και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.
Ένας εξ αυτών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και αυτό από μόνο του προκάλεσε αναταραχή και φόβο. Δεν είμαστε υπερόπτες ούτε και κινδυνολόγοι, αλλά μια ματιά στα δημοσιεύματα των εφημερίδων της τελευταίας εβδομάδας επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν το…αντάμωμα με τη Χρυσή Αυγή επικαλούμενοι αστείες δικαιολογίες. Θεία δίκη αφού το μύθευμα περί δολοφόνων και μαχαιροβγαλτών αυτοί οι ίδιοι το δημιούργησαν με τις καλοπληρωμένες γραφίδες τους. Αυτό που τρέμουν περισσότερο όμως είναι το ρεύμα και η απήχηση που έχει το Κίνημα μας, τώρα που οι συγκυρίες –οικονομικές και πολιτικές- απεμπολούν σταδιακά την ενοχή και την ανάγκη να συντηρεί ο λαός ένα ένοχο πολιτικό καθεστώς. Μέσα σε ένα βράδυ γκρεμίστηκε μια εικόνα τριάντα ετών που την έφτιαχναν με επιμέλεια μέσα από τα αφιερωμένα δισέλιδα τους και τις εκπομπές τους. Η «παράνομη συμμορία» κέρδισε έδρα στο Δήμο Αθηναίων και ίσως πολύ σύντομα να κερδίσει και έδρες στην βουλή.
Τα «καθάρματα» της Χρυσής Αυγής αύριο θα διεκδικήσουν το μέλλον των Ελλήνων και οι κάποτε «μαχαιροβγάλτες» θα έχουν τη στήριξη ενός μεγάλου ποσοστού του ελληνικού λαού. Τα «καμμένα χαρτιά» διαδήλωσαν χθες έξω από το Δημαρχείο αφού η περίφημη «χαμένη ψήφος» εξέλεξε έναν δημοτικό κι έναν διαμερισματικό σύμβουλο. Εντούτοις όσοι επιμένουν σε αυτή την επιχειρηματολογία τους ευχαριστούμε γιατί έτσι ξεκαθαρίζουν το ποιοι είναι οι αγνοί Εθνικιστές και ποιοι οι δήθεν.
Το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Είμαστε έτοιμοι και για τις επιτυχίες και για τις αποτυχίες. Τριάντα χρόνια πορευόμαστε τον ανηφορικό δρόμο του ανιδιοτελούς Αγώνα και τίποτα δε μας γονάτισε. Μπροστά σε αυτή την ανηφόρα θα παραμείνουμε φανατικά πιστοί στον ύμνο μας κι ας ακολουθήσει όποιος έχει καρδιά και επιμονή: «Εμπρός, πάντα εμπρός»!

http://xryshaygh.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ???? ΣΟΒΑΡΑ?? ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ!!! ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!