Featured Posts

5/8/10

Μπανανία Ελλαδιστάν: Σύμβουλος του πρωθυπουργού Ιταλός, μέλος της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ



Σα να μη μας έφταναν οι… σωτήρες του ΔΝΤ (οι «Φόν Φούφουτοι» κατά Πάγκαλον), τώρα η κατοχική κυβέρνηση Jeffry κουβαλάει κι άλλους από τας Ευρώπας. Χθες, λοιπόν, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ιταλού Τομάσο Πάντοα Σκιόπα, στη θέση του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα της ελληνικής οικονομίας!
Ο Ιταλός… φωστήρας και εκλεκτός του Jeffry, διετέλεσε Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας, την εποχή της κεντροαριστερής κυβέρνησης του Ρομάνο Πρόντι και Πρόεδρος της Υπουργικής Επιτροπής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά τα έτη 2007-2008. Σήμερα, είναι Πρόεδρος της Notre Europe, Πρόεδρος του Promontory Financial Group της Ευρώπης, μέλος της Ομάδας των Τριάντα, αλλά και ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το τελευταίο πρέπει να ήταν το βασικό «προσόν» για την πρόσληψή του στη Μπανανία Ελλαδιστάν, του υιού της Margaret. Να τον χαιρόμαστε το… λεβέντη!
(ΥΓ) 1: Λέτε να υπόβαλλε… βιογραφικό για να πάρει τη θέση ο Ιταλιάνος σωτήρας;
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, πόσο πάει η… σωτηρία της ελληνικής οικονομίας; Πόσα θα παίρνει ο Μπιλντενμπέργιος; Δεν έχει δικαίωμα να ξέρει ο ελληνικός λαός που θα τον πληρώνει από το υστέρημά του;
(ΥΓ) 3: Είναι έξυπνο το κόλπο των πασόκηδων, να κρύβονται πότε πίσω από το ΔΝΤ, πότε πίσω από την τρόικα και πότε πίσω από αλλοδαπούς συμβούλους, αλλά δε θα τους σώσει. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ!
(ΥΓ) 4: … Αν προλάβουν …

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: