Featured Posts

5/4/10

META TΗΝ 30Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010: ΜΙΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


“…Είναι πλέον φανερό ότι η πολεμική εναντίον μας είναι πολύπλευρη και ταυτόχρονη… Πως τώρα συμβαίνει και ταυτόχρονα δεχόμαστε πολεμική από τις αρχές μέχρι τους τρομοκράτες, αυτό ας το κρίνετε εσείς!… Ο πρώτος τακτικός πολιτικός στόχος μας ετέθη την αμέσως επομένη ημέρα της τρομοκρατικής επιθέσεως και είναι η συμμετοχή μας στις εκλογές του Δήμου Αθηναίων”
Δεν ήταν η πρώτη φορά, που συνέβησαν τα όσα συνέβησαν και στα οποία θα αναφερθούμε στην συνέχεια, που κλιμακώθηκε η πολεμική κατά του Κινήματός μας, μετά από μία επιτυχημένη συγκέντρωση και πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Το 1998 όταν η Χρυσή Αυγή διέθετε και τηλεοπτικό βήμα και πραγματοποίησε μία όχι τόσο μεγάλη, αλλά επίσης εντυπωσιακή συγκέντρωση στο κέντρο των Αθηνών, ακολούθησε το κόψιμο της τηλεοπτικής μας εκπομπής και η ίδρυση ειδικού τμήματος στις αρχές ασφαλείας με σκοπό την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής. Πριν αναφερθούμε σε αυτά που συνέβησαν από τις 30 Ιανουαρίου 2010 μέχρι σήμερα, τονίζουμε ότι εκτός από τις βόμβες και τις διώξεις κλιμακώθηκε(φυσικό ήταν, ένα το αφεντικό!) και ο πόλεμος της λάσπης με τερατολογίες, μισές αλήθειες και απροκάλυπτη συνεργασία ετερόκλητων στοιχείων, τα οποία ενώνει ο κοινός εχθρός, η Χρυσή Αυγή!

Πριν την συγκέντρωση της 30ης Ιανουαρίου στο προσκήνιο ήταν το ζήτημα του περίφημου λαθρονομοσχεδίου. Συνειδητά και με πολιτική επιλογή η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να μη πάρει την πρωτοβουλία των λαϊκών κινητοποιήσεων, επιθυμώντας αυτές να πάρουν μία μορφή ενός πατριωτικού κινήματος χωρίς κομματική ταυτότητα. Μάταια όμως περιμέναμε… Έτσι αποφασίσαμε η συγκέντρωση της 30ης Ιανουαρίου να έχει και χαρακτήρα πορείας διαμαρτυρίας κατά του λαθρονομοσχεδίου και πράγματι ήταν η πλέον μαζική και δυναμική συγκέντρωση που έγινε για το ζήτημα αυτό.
Αφήνουμε κατά μέρος την προσπάθεια καπηλείας κάποιων άλλων συγκεντρώσεων και επισημαίνουμε ότι το κόμμα του Καρατζαφέρη δεν πραγματοποίησε ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση και πορεία κατά του νομοσχεδίου αυτού. Το γεγονός ότι άνθρωποι, που ψήφισαν το ΛΑ.Ο.Σ. συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ασφαλώς δεν αθωώνει τα ηγετικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. για την ένοχη σιωπή και την πολιτική απραξία.
Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι οι χιλιάδες των εθνικιστών πειθαρχημένων, μαχητικών και με ηθικό υψηλό που συγκεντρώθηκαν και πορεύθηκαν στις 30 Ιανουαρίου στην Αθήνα τους τρόμαξαν. Η συνέχεια: Κλοιός γύρω από τα γραφεία μας με εντολή συλλήψεων (προσαγωγών…) την ώρα λειτουργίας τους. Παρακολούθηση των γραφείων μας και προσαγωγή στην Γενική Ασφάλεια 29 εθνικιστών και πατριωτών στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα με τους ασυρμάτους της αστυνομίας να ουρλιάζουν να προσαχθούν οι Χρυσαυγίτες. Συλλήψεις και βαριές καταδίκες στα Χανιά σε μία πρωτοφανή δίκη. Μοίρασαν 17 χρόνια φυλακή για εξυβρίσεις και απειλές!!! Δεν έφθαναν όμως όλα αυτά και ήλθε το εγκληματικό τρομοκρατικό κτύπημα κατά των γραφείων μας στην οδό Σωκράτους, αφού πρώτα πριν λίγες ημέρες είχε προηγηθεί έρευνα στα γραφεία μας παρουσία Εισαγγελέως… Σαν πολλές δεν είναι οι συμπτώσεις;
Είναι πλέον φανερό ότι η πολεμική εναντίον μας είναι πολύπλευρη και ταυτόχρονη… Πως τώρα συμβαίνει και ταυτόχρονα δεχόμαστε πολεμική από τις αρχές μέχρι τους τρομοκράτες, αυτό ας το κρίνετε εσείς!

Το βέβαιον είναι ότι μας πολεμούν, άρα πάμε καλά! Ανασύνταξη των δυνάμεων, υψηλό ηθικό και ξεκαθάρισμα των άμεσων τακτικών πολιτικών στόχων. Ο πρώτος πολιτικός στόχος ετέθη την αμέσως επομένη ημέρα της τρομοκρατικής επιθέσεως και είναι η συμμετοχή μας στις εκλογές του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου ο οποίος είναι και η πρωτεύουσα της χώρας και κάθε αποτέλεσμα έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία.

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: