Featured Posts

7/4/10

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ περί Εθνικισμού. Μέρος Α'. Ιδεολογικές απόψεις ενημέρωσης.


Με λόγια απλά και κατανοητά απ'όλους.

Ο εθνικισμός θέλει το Έθνος μας Δυνατό,Ανεξάρτητο και Υγιές , ώστε να δημιουργεί Πολιτισμό και να μην επιτρέπει σε κανέναν να επιβουλεύεται την Πατρίδα μας , με οποιονδήποτε τρόπο, βλέπε οικονομικό(δάνεια,χρέη,κτλ..) , στρατιωτικό, κτλ
Η έννοια του Εθνικισμού ξεπηδάει μέσα από το ίδιο το Έθνος, μέσα από την ίδια τη Φυλή μας, μέσα από τον καθένα μας.
Απλά κάποιοι τον καλλιεργούν συχνότερα η' και καθημερινά και κάποιοι τον παραμελούν είτε εν αγνοία τους είτε επιδεικτικά.
Στην τελευταία περίπτωση έχουμε το αποτέλεσμα όπου ονομάζεται , ανθελλήνων, των απάτριδων και των αντεθνικών.
 Επί Εθνικιστικού καθεστώτος, άπαντες εργάζονται κάποιες ώρες(συνήθως 1-2) χωρίς αμοιβή , με σκοπό την αύξηση της παραγωγής προιόντων και έργου , ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί η Πατρίδα μας τις υπόλοιπες χώρες με μεγαλύτερη άνεση και δύναμη κινήσεων.
Εν καιρό εθνικισμού , δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην  Ελληνική Νεολαία, στην Ελληνική Παιδεία., στον Ελληνικό Στρατό, στην Τήρηση της Τάξης και οδηγείτε ο Λαός στον Ελληνικό τρόπο ζωής και γενικότερα αναπτύσσονται φιλοπάτριες αντιλήψεις και απόψεις , με σκοπό να αναπτύσσεται το Εθνικό Φρόνιμα .

Το παρόν άρθρο είναι μέρος από μια σειρά άλλων που θα ακολουθήσουν, όπου και θα "ανεβαίνουν" στο μπλογκ μας, με σκοπό την υγιές ενημέρωση των επισκεπτών μας ,επί του θέματος της Ιδεολογίας του Ελληνικού Εθνικισμού, όπου και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, πρεσβεύουν με απόλυτη Πίστη και Αφοσίωση.
Ευάγγελος. Dexter.
(ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ" ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΚΤΙΣΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: