Featured Posts

25/4/10

Ελληνικός Εθνικισμός , Μάθημα Τιμής και Πίστης

Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει σχέση με τη Δεξιά, ούτε με την Ακροδεξιά, αλλά ούτε και με το Φασισμό.
Η επί-χρόνια λασπολογία των Μ.Μ.Ε.  και η ανάδειξη μερικών καταστροφικών ατόμων-οργανώσεων, ως η υποτιθέμενοι "εκπρόσωποι" του , φτάσαν τα πράγματα εδώ που βρίσκεται σήμερα ο Ελληνικός Εθνικισμός.
Η Ιδεολογία του Ελληνικού Εθνικισμού δεν μπορεί και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ξένες εθνικιστικές αντιλήψεις, άλλων κρατών, διότι πολύ απλά, παύει να είναι Ελληνικός τότε....

Ελληνικός Εθνικισμός, Μάθημα Τιμής :
Ουδείς μπορεί να ομιλεί για τον Ελληνικό Εθνικισμό, όταν ενστερνίζεται ακροδεξιές, φασιστικές και αντιλαικές απόψεις.
Ο Εθνικισμός που προβάλουμε από το blog μας, είναι η αγάπη προς το Ελληνικό μας Έθνος και την Ανάδειξη Του, μέσα από τις Στάχτες που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.
Ο μοναδικός σύγχρονος Έλλην πολιτικός που έβαλε την Ελλάδα μας στην Ιδεολογία του Ελληνικού Εθνικισμού, ήτανε ο Ιωάννης Μεταξάς, ασχέτως πως "ανέβηκε" στην εξουσία και για ποιόν λόγο ήθελε ο τότε βασιλιάς της Ελλάδος και οι ξένοι σύμμαχοι του.
Υπήρξε τεράστια μορφή για την εποχή του, όπου μέσα από αυτήν κατόρθωσε και εξάλειψε τις όποιες φιλοδοξίες του βασιλιά και των άλλων ξενόδουλων υποτακτικών της εποχής.

Ο Εθνικισμός "ανοίγεται" μπρος την Κοινωνία, μέσα από την Ένδοξη Ιστορία μας,απ΄τη Φυλή μας(το ίδιο το Αίμα μας), μέσα από την ανάγκη για αναδιοργάνωση του Ελληνικού Κράτους και Έθνους.
Δεν μπορείς να ομιλείς για Εθνικισμό και να έχεις ξεχασμένους τους Έλληνες της Διασποράς. Αυτούς που με τους καθημερινούς Αγώνες τους , κρατάνε ζωντανή την Ελληνική μας Φωνή όπου γης.
Η Τιμή του Εθνικισμού δεν μπορεί να είναι παρά μόνον εις την Πίστη προς το Έθνος μας.
Έλληνας που αγωνιά και μάχεται ανεξαρτήτως τρόπου, πρέπει να γίνεται πρότυπο για την υπόλοιπη Κοινωνία μας.
Πρωταρχικός σκοπός στην ενσωμάτωσης της Ιδεολογίας μας , είναι η Ελληνική Νεολαία.
Η Νεολαία που πλέον έχει πάψει να αγωνίζεται, να πιστεύει, να ονειρεύεται.
Η Ελληνική Νεολαία που άλλοτε ήταν αυτή που πρωτοστατούσε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, τώρα έχει περάσει στο πληκτρολόγιο, στο facebook, στους trendy, στις καφετέριες και στα bar.
Όλες λέξεις άγνωστες, ΞΕΝΕΣ....
Η Ελληνική Νεολαία που έχει αμερικανοποιηθεί και που γνώρισε ένα μέρος από την Ιστορία του Έθνους μας, μέσα από τα "μάτια" των 300 και των Hot Gates....

Ελληνικός Εθνικισμός, Μάθημα Πίστης:

Είναι αδιανόητο να είσαι Εθνικιστής και Ιδεολογικά να μην είσαι κυριολεκτικά Αριστερός.
Δεν ομιλώ για τη σημερινή "Αριστερά" φυσικά.....
Ο Εθνικισμός είναι αποτέλεσμα της Πίστης που έχουμε για το Έθνος μας ολόκληρο, ότι μπορούμε να καταφέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αρκεί πραγματικά να το θέλουμε.
Δεν αρκούμαστε μόνον στη φράση : "μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν το θέλουμε εμείς οι Έλληνες.." , διότι ως Εθνικιστής δεν μπορείς να βάζεις όριο στις δυνατότητες του Λαού σου. Τον υποτιμάς έτσι αν το κάνεις.Τον προσβάλλεις και τον κάνεις να νοιώθει μειονεκτικά απέναντι πρώτα στον Εαυτό του και έπειτα στους υπόλοιπους λαούς.. 
Όπως η ίδια η Φύση βάζει Κανόνες και πρέπει να τους τηρείς, έτσι και ο Ελληνικός Εθνικισμός , έχει τους δικούς του.
Πίστη στη Δύναμη του Έθνους, σημαίνει Πίστη πρώτα στον ίδιο τον εαυτό σου και μετά στο σύνολο του Έθνους.
Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου και στις Ικανότητες σου να πετύχεις όλους σου τους στόχους, δεν είσαι Άξιος να λέγεσαι Έλλην Εθνικιστής.

Συνεχίζεται.......
Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: