Featured Posts

20/3/09

Ο Αββάς Σισώης και ο Μ. Αλέξανδρος!‏

Ο Αββάς Σισώης και ο Μ. Αλέξανδρος!‏

.
Aπό το http://paideia-gr.blogspot.com/
.

"Προτίμα αδελφέ, εργασία ελαφρά και διαρκή, παρά κοπιαστική και πολύσύντομα παρατημένη." Αββάς Σισώης
Στην εικόνα ο Αββάς Σισώης, ένας από τους μεγάλους ασκητές των πρώτων αιώνων, θρηνεί μπροστά στον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου! Αφιερωμένη εξαιρετικά στους απατεώνες της blogόσφαιρας που μιλούν για σύγκρουση της Εκκλησίας με την ελληνική αρχαιότητα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απατεώνας είσαι και φαίνεσαι .

ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΩΝ ΤΟΥΣ .

Χιλιάδς Έλληνες σφαγιάστηκαν για να ασπαστούν την εβραική θρησκεία που κατασκεύασε ο Παύλος πλάθοντας τον μύθο του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ιησού.
Το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην ανθρώπινη Ιστορία υπήρξε στην Σκυθόπολη . (περιοχή της σημερινής Συρίας).Εκεί πήγαιναν οι Ρωμαίοι χιλιάδες Έλληνες που συνέχιζαν να λατρεύουν το Δωδεκάθεο και τους βασάνιζαν . Όσοι δεν ασπάζονταν τον Χριστιανισμό εκτελούνταν .

Ο μαγαλύτερος καταστροφέας 0 διώκτης του Αρχαίου Ελληνισμού ήταν ο ''Μέγας'' Κωνσταντίνος .
Τόσο φανατίλα ήταν οι δικοί μας κληρικοί που τον ... ανακύρηξαν ''΄Αγιο'' Πράγμα που δεν έκαναν οι Ρωμαιοκαθολικοί .

Λοιπόν μάγκες του ''Παιδεία'' ,την προπαγάνδα στα παπαδοπαίδια ,εδώ θα διαβάζετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι Εβραικές προπαγάνδες .

Ανώνυμος είπε...

Να θυμάσαι ότι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ τις απόψεις σου εδώ και τις ΣΕΒΟΜΕΘΑ,όπως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και από εσένα το ίδιο.

Έρρωσθε....

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι (ανυπόστατες) κατηγορίες που παραπάνω σχολίου απαντώνται με πλήθος αναφορές σε αρχαίες και ρωμαϊκές πηγές σε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.arhaioplixia.org/
Ευχαριστώ.
Ωστόσο πρέπει να αναφέρω ότι ο άγ. Σισώης θρηνεί στον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου για τη ματαιότητα της ανθρώπινης δόξας, όχι για το θάνατο του Αλέξανδρου. Για τον άγιο και μέγα ερημίτη, ο Αλέξανδρος δεν ήταν παρά ένας συνάνθρωπος-αδελφός.
Το ίδιο βέβαια θα έλεγε και ο Διογένης (με τη διαφορά ότι οι κυνικοί δε νομίζω να γνώριζαν την αγάπη).