Featured Posts

19/3/09

Ευρωεκλογές Ιούνιος 2009: Σταθερή η θέση της Χρυσής Αυγής!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαρτίου 18, 2009

22

Οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ θα δώσουν το Παρόν!

Όσο πλησιάζει ο Ιούνιος οι διάφοροι «εθνικοπατριώτες», από τους οποίους μάλιστα κάποιοι μας παριστάνουν και τους φίλους, προκειμένου να μας πουλήσουν παραμονές εκλογών και υποκρίνονται δήθεν τους… ανεξάρτητους, όσο πλησιάζει λοιπόν ο Ιούνιος, τόσο δείχνουν τις αληθινές τους προθέσεις, σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους και δεν λένε λέξη για την Χρυσή Αυγή ή το ακόμη χειρότερο ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ!
Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Είτε εκατοντάδες, είτε χιλιάδες, είτε δεκάδες χιλιάδες (για μας δεν έχει καμία σημασία), οι αληθινοί Εθνικιστές ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Υπάρχουν και δεν έχουν συμβιβαστεί, δεν έχουν προσκυνήσει. Δεν έχουν ενταχθεί, ούτε συνοδοιπορούν με τα λαμόγια του συστήματος. Με όλους αυτούς που παριστάνουν δήθεν τους πατριώτες, την ίδια στιγμή που δημόσια δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με αυτούς που για δεκαετίες ολόκληρες τους κατηγορούσαν σαν προδότες της Πατρίδος! Βέβαια, οι δικαιολογίες που έχουν είναι πολλές και μας θυμίζουν τις δικαιολογίες που αφηγούνται οι πόρνες στα μπορντέλα όταν διηγούνται πως πήραν τον κατήφορο…
Ό,τι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή υπάρχει, η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις εκλογές και αυτό είναι από μόνο του μια μεγάλη νίκη για το Κίνημά μας και μια μεγάλη ήττα για τους ρουφιάνους ψευτοεθνικιστές και τους ανθέλληνες επαγγελματίες αντιφασίστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: