Featured Posts

18/9/08

Αν είναι έτσι...προτιμώ να πάρω τα βουνά.......


Το Ελληνικό Έθνος ..... οδεύει πρός τον πλήρες αφελληνισμό, μαρασμό, εξαφανισμό και ότι άλλο τελειώνει σε -σμο.
Η Φυλή αυτή, που άντεξε σε πολέμους άνισους, μεγάλους και άντεξε σε κάθε είδους επιβολής και υποταγής εχθρών "απ'έξω..." αλλά και εσωτερικών , τήνει προς εξαφάνιση.
Αμφιβάλλει κανείς ;
Οικονομικά μας γονατίζουν καθημερινά όλο και πιο πολύ.
Πολιτικά μας έχουνε εξαθλιώσει εδώ και πολλααααά χρόνια με αυτό το Σύστημα....
Πολιτισμικά και Κοινωνικά έχουνε καταφέρει ένα νέο είδος επιτυχίας όλοι αυτοί , που έχουνε σπάσει τα προηγούμενα ρεκόρ όλων των εποχών , μετατρέποντας την Ελληνική Κοινωνία-Φυλή, σε ένα απέραντο μπουρδέλο.(Συγνώμη,αλλά αυτή είναι η καταληλότερη λέξη)
Πίασε τώρα και την καθημερινότητα...... και ολοκλήρωσε το όλο πάζλ της επιτυχημένης εισβολλής όλων των ανθέλληνων.

Το Έθνος μας, είναι από τη Φύση του Αυτοκρατορικό και Μεγάλο,βλέποντας μονάχα την Ιστορία μας, καταλαβαίνεις πολλά που το αποδεικνύουν αυτό.
Επειδή ο Ελληνισμός είναι μία πολύ μεγάλη αξία που είναι αντάξια της Πατρίδος μας συγκριτηκά, πρέπει να τον προστατέψουμε ώς κόρην οφθαλμού.
Σκοπός του Έλληνα(ναί και του αστού,του τσομπάνου,του οικοδόμου,του φοιτητή,του αγρότη,κτλ) είναι η Πρόοδος της Ελλάδος,η Φώτιση και η Ολοκλήρωση του Ελληνικού Πολιτισμού.
Λέγοντας Ολοκλήρωση, σας βάζω άμεσα στο επόμενο κομμάτι του άρθρου αυτού.....
Δεν είναι δυνατόν και φυσιολογικό, να αρκούμαστε στα επιτεύματα των Αρχαίων Ελλήνων,των Προγόνων μας και να αρκούμαστε στο να λέμε, "αυτός έκανε εκείνο... ο άλλος είπε αυτό, κ.ο.κ. "
Πρέπει και αν θέλετε , επιβάλεται να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ τον Ελληνικό Πολιτισμό και το Ελληνικό Ιδεώδες.Τον Ελληνισμό,με αφότερο σκοπό τον Πανελληνισμό.
Σίγουρα σκέφθεσαι τώρα εσύ που το διαβάζεις, ότι είναι παρανοικός ο συντάκτης αυτού του άρθρου.....
Θα σας πώ μόνο μία σκέψη ακόμη,όπου θα καταλάβετε πολλά και θα δημιουργήσω ίσως στους πολύ σκεπτόμενους και μερικά ερωτήματα-ακόμα- .
Πώς είναι δυνατόν να θεωρούμε ώς Πολιτισμό τις πολυκατοικίες(διότι μόνον αυτό κάναμε ώς σήμερα,αν πάρετε από τη μεριά της καθημερινής μας ζωής μέσα στην Κοινωνία,όπου το βιώνουμε όλοι...) , πώς λοιπόν είναι δυνατόν, αυτός ο Λαός, που πέτυχε τόσα πράγματα πρίν από τόσα χρόνια,σήμερα να αρκείτε και να περιορίζεται στις πολυκατοικίες ;
Διότι αν αυτός είναι ο Πολιτισμός μας.... προτιμώ να πάρω τα βουνά !!!

Υ.Γ.
Υπάρχει η θεωρία του 2%..... που λέει ότι αν πάρεις από ένα λαό το 2% , όπου είναι και τα "μυαλά" του τόπου και αφήσεις πίσω τους υπόλοιπους, τότε έχεις μια Κοινωνία προβάτων...
Βρε λές...... ;

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: