Featured Posts

27/8/08

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ......

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ;




Το μνημείο για τους πεσόντες του Εθνικού Στρατού στο ΒίτσιΌλοι χρειάζονται μια διέξοδο όταν αγωνίζονται για την προάσπιση των εθνικών ιδανικών. Όλοι. Αλλιώς, τους καταβάλλει η απελπισία και αδρανούν. Το αποτέλεσμα, όταν αμβλύνονται οι κοινωνικές εθνικές αντιστάσεις και τα αντανακλαστικά, είναι πάντα καταστροφικό για τα εθνικά συμφέροντα, καθώς οι υπονομευτές του εθνικού κορμού δρουν ασύδοτοι.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε την πληροφορία που ήδη κάνει τη «γύρα» της, ότι η ηγεσία του ΛΑΟΣ, απαγόρευσε στους βουλευτές του κόμματός του να παραστούν στα μνημόσυνα που τελούνται κάθε χρόνο στο Γράμμο και στο Βίτσι, για να τιμηθεί η μνήμη όσων έπεσαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει τέτοια εντολή. Γιατί κάτι τέτοιο θα ακύρωνε όλα αυτά για τα οποία το συγκεκριμένο κοινοβουλευτικό κόμμα ψηφίζεται από τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται: οι οποίοι είναι μεν άνθρωποι ως επί το πλείστον φτωχοί, πιστοί όμως δε στις εθνικές αξίες και στη γαλανόλευκη και αρκετά δυνατοί ώστε να αποκρούσουν την ταξική και διεθνιστική ρητορική των κομμάτων της αριστεράς. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι ένα πατριωτικό κόμμα, συνεισφέρει με τη στάση του στην ενοχοποίηση των αγώνων και των θυσιών χιλιάδων ανθρώπων, που πρόσφεραν τη ζωή τους θυσία στο βωμό της ελευθερίας. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι ο ΛΑΟΣ γυρίζει την πλάτη του στους γίγαντες που όρθωσαν το ανάστημά τους μπροστά σε όσους επιβουλεύτηκαν την ελευθερία μας και τη Μακεδονία μας.
Αν όντως ισχύει αυτό που ακούσαμε, τότε τα πράγματα είναι μάλλον ζοφερά για το πατριωτικό κίνημα στην πατρίδα μας. Ο ΛΑΟΣ, εφόσον τα στελέχη του δεν παραστούν στα μνημόσυνα, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από τη ΝΔ. Καμία.
Εμείς, περιμένουμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Είναι, όπως καταλαβαίνετε, πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο ΛΑΟΣ παραπλανεί συνειδητά τους ψηφοφόρους, πουλώντας εθνικοφροσύνη.
WWW.ELKOSMOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: