Featured Posts

29/4/10

Πόσο πιο λαϊκιστές θα γίνετε;



 
«Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος…» Ούτε αυτοί που πουλάνε τον θάνατο; «…Ο κάθε δημοσιογράφος είναι ο τηλεοπτικός συνήγορος κάθε μετανάστη και όποτε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε τα θύματα το αναφέρουν με θλιβερό ύφος, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν πως δεν είναι ρατσιστές!»
Ειλικρινά ο λαϊκισμός όσων χειρίζονται την κοινή γνώμη δεν έχει όρια. Αρχικά όπως είναι γνωστό σε όλους υπάρχουν αμέτρητες οργανώσεις που ασχολούνται με τους μετανάστες. Το πόσο άσχημα περνούν, το πόσο άσχημα τους φέρονται οι ρατσιστές Έλληνες. Φυσικά σε πολιτικό πλαίσιο το ζήτημα έχει ξεφύγει όλοι είναι αντιρατσιστές. Το ΠΑΣΟΚ θέλει τους Αφρικανούς να τους αποκαλεί Έλληνες , η ΝΔ δε διαφωνεί σε αυτό, το ΛΑΟΣ έχει δηλώσει επανειλημμένα αντιρατσιστικό κόμμα και τα αριστερά κόμματα είναι ανάξια αναφοράς σε αυτό το ζήτημα καθώς κατέχουν την υψηλότερη θέση στην κατάταξη των αντιρατσιστών.
Στα ΜΜΕ η κατάσταση μόνο χειρότερη θα μπορούσε να ήταν και φυσικά έτσι είναι. Παντού ο κάθε δημοσιογράφος είναι ο τηλεοπτικός συνήγορος κάθε μετανάστη και όταν φυσικά εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε τα θύματα το αναφέρουν με θλιβερό ύφος αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν πως δεν είναι ρατσιστές!! Εκεί έχουμε φτάσει. Να μας κάνουν κακό και να απολογούμαστε. Στις πιο μικρές παρακρατικές οργανώσεις που σημαία τους είναι όλα αυτά τα ιδεολογήματα περί καταπίεσης των άλλων από τους λευκούς και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα η καταπίεση των μεταναστών από τους ρατσιστές Έλληνες ο λαϊκισμός είναι σε επίπεδα που αγγίζουν την ηλιθιότητα. Έλληνες είστε και φαίνεστε μας λένε και έχουν απόλυτο δίκιο. Είμαστε και μάλιστα τυχαίνει να είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό σε αντίθεση με όλους εσάς που έχετε γεννηθεί με κόμπλεξ κατωτερότητας.
Το ζήτημα με το λαϊκισμό των ηλιθίων δυστυχώς δεν έχει όρια. Πάντα τα μέτρα και τα σταθμά είναι διαφορετικά για εμάς τους ιθαγενείς αυτής της χώρας. Ότι και να κάνουμε φταίμε ακόμα και αν είμαστε τα θύματα. Η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται και θυσιάζεται στο βωμό του λαϊκισμού. Άπειρα τα εγκλήματα αλλά όχι οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν που θέλουν να ζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στη χώρα τους. Σήμερα μόνο στα ειδησεογραφικά sites διαβάσαμε για μια υπόθεση στην Καλλιθέα όπου ένας αλλοδαπός από τον Άγιο Δομίνικο μαχαίρωσε κάποιον άλλο αλλοδαπό μέσα σε ένα μπαρ και είχε μαζί του ποσότητα χασίς, διαβάσαμε επίσης για τους Αφγανούς εμπόρους ναρκωτικών που « πουλούσαν τον θάνατο σε δυστυχείς μετανάστες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αλλά και «σε εθισμένους κατοίκους της πόλης». Οι κάτοικοι της Αθήνας δηλαδή που εθισμένοι στα ναρκωτικά δεν είναι δυστυχείς. Είναι απλά εθισμένοι. Οι Αφγανοί όμως που πουλάνε τούρκικη πρέζα στο κέντρο της Αθήνας είναι οικονομικοί μετανάστες. Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος ούτε αυτοί που πουλάνε θάνατο.
Στον ίδιο μάλιστα ιστότοπο έχει και ένα «γράμμα» από κάποια μετανάστρια που αγαπά τη χώρα μας όπως λέει αλλά έχει ταλαιπωρηθεί φρικτά στην Ελλάδα από τα χαρτιά της και επειδή έτσι δε μπορεί να παντρευτεί Έλληνα. Μα πόσο σοβαρά περιμένουν ο κόσμος να πάρει κάτι τέτοιο; Μετά από όλα αυτά τα φρικτά εγκλήματα που γίνονται στη χώρα μας και είναι σίγουρα εις βάρος των Ελλήνων θεωρούν πως με μερικές φράσεις λαϊκισμού θα πείσουν κανέναν; Όσο η Ελλάδα θα υποφέρει ο Αγώνας μας θα είναι συνεχής και ασταμάτητος. Καλή λευτεριά Έλληνες.

 http://xryshaygh.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποσο πιο μαλακες θα γινετε επρεπε να λεει