Featured Posts

17/12/12

Οι Φρουτοκώλοι και οι πολιτiκοί (κα)μπινέδες

Μιλώντας κανείς για Δικαιοσύνη, βλέπει τους δικαστές και τα δικαστήρια.
Όταν σκέφτεται κάποιος το ποδόσφαιρο, βλέπει την ομάδα του και γήπεδα.
Μόλις ακούσεις για Δημοκρατία, βλέπεις κλέφτες, προδότες, ψεύτες και πούστηδες.
Επειδή όλα τα παραπάνω απλώς είναι ο πρόλογος, θα μπω αμέσως στο κυρίως πιάτο.

Η μπόχα της πολιτικής απατεωνιάς των τελευταίων 40 χρόνων κοντά, μας έχει φτάσει στο μεδούλι.
Αν νομίζουν ότι με το να κατασκευάζουν ηλίθιες προπαγάνδες κοροιδεύουν τον ελληνικό λαό, τύπου : "Στρατούλης ! Με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή!" , θα καταλάβουνε πολύ αργά, προτού καν μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα, ότι θα έχουν μια σφαίρα φυτευμένη στο κεφάλι τους.
Το μίσος μας για αυτούς τους προδότες που ξεπούλησαν τόσα χρόνια την Πατρίδα μας, μια Πατρίδα που είναι ένα κόσμημα για όλον τον πλανήτη, το μίσος μας αυτό θα τους ΚΑΨΕΙ .
Η σιχαμάρα της ψευτοδημοκρατίας τους, είναι όλη δικιά τους και χάρισμα τους.
Το ότι οι Εθνικιστές συμμετέχουν στο πιο βρώμικο κόλπο τους, που λέγεται "Εκλογές" ,δε σημαίνει τίποτα απολύτως για εμάς. Μπήκαμε στον υπόνομο τους για να τους κατασπαράξουμε και ξέρουμε πολύ καλά πως θα το κάνουμε αυτό και πότε.
Εξάλλου η βρώμα τους είναι τόσο μεγάλη που το μόνο που δικαιούνται και που θα το έχουνε ,είναι ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό απόσπασμα.
   Η πολιτική της μπόχας των μεγαλο-δημοσιογράφων , που τόσα χρόνια παίζουν το παιχνίδι τους εις βάρος του λαού μας , σύντομα θα τελειώσει, αφού ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα βήματα, εδώ και καιρό, όπως για παράδειγμα , το Διαδύκτιο και η ελεύθερη διακίνηση Ιδεών.
Τα "κουτιά" στο σαλόνι κάθε σπιτιού , σύντομα θα είναι άχρηστα και οι ρουφιάνοι-δημοσιοκάφροι του Συστήματος που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ακόμα την Πατρίδα μας , θα πάψουν να δείχνουν βρωμιές για τη Φυλή,την Ιστορία και τον Ελληνικό μας Πολιτισμό.
Βέβαια δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει και τους αναρχομαλακομπουκωμένους "αριστερούς" της φάπας, που κάνουν "αντι-ρατσιστικές πορείες" με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, μαζί με τους πακιστανούς εν Ελλάδι και με τους σκαταλβανούς που οραματίζονται μεγάλη μπανανία, για τον κώλο τους.
Αυτή η σιχαμάρα της οπισθοδρομικής πολιτικής αηδίας των τόσων χρόνων της Εξωτερικής μας πολιτικής, την έχει βαρεθεί μέχρι και ο βουλημικός και παμφάγος Πάγκαλος που "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ...."
Να μην ξεχάσω βέβαια και τους λακέδες , ντενεκέδες και βρωμιάρηδες, επικίνδυνους και τηλε-χρωματιστούς πουσταράδες της TV που λερώνουν την Γλώσσα, την ώρα μας και την ψυχική μας ηρεμία κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τις πολλές μαλακίες τους. Λες και κάποιος τους είπε ότι δίνουν στον Πολιτισμό μας κάτι , όλες αυτές οι πουστροκωλοτρυπίδες και κάνουν κάθε μέρα διαγωνισμό μεγαλύτερης μαλακίας και πουστιάς.

Στο τέλος άλλωστε.....ο καθένας παίρνει τη θέση που του αρμόζει και για τους όλους αυτούς , η θέση είναι ένας λάκος.
Ευχαριστώ.....

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: