Featured Posts

18/12/12

Προσδιορίζοντας τους εχθρούς

Προσδιορίζοντας τους εχθρούς
Συχνά, στις αναλύσεις των ΜΜΕ, όσων ΜΜΕ εξακολουθούν να παραμένουν σχετικώς αντικειμενικά, επιλέγεται ο εύκολος εχθρός. Για τους περισσότερους, εχθροί είναι οι Γερμανοί.  Η προσδοκία των αναλυτών είναι να λειτουργήσουν τα συνήθη αντανακλαστικά του λαού. Ανασκαλεύοντας γεγονότα από την αντιβασιλεία του Όθωνα μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το «σκάνδαλο Siemens», η ανάλυση γίνεται εύπεπτη, η συνθηματολογία εύκολη : «Οι Γερμανοί ξανάρχονται». 
Φταίνε αλήθεια οι Γερμανοί γιατί κάποιοι κατ’ όνομα Έλληνες χρηματίζονταν; Φταίνε επειδή οι υπεύθυνοι των σκανδάλων που έχουν ονοματεπώνυμο παραμένουν ατιμώρητοι και με την ψήφο της πλειοψηφίας των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου; Με λίγα λόγια, φταίνε αυτοί που τα δίνουν ξεδιάντροπα και το ονομάζουν μπίζνες, ή αυτοί που τα παίρνουν ξεδιάντροπα και το ονομάζουν «επενδύσεις»; 

Κάποιοι έφταιξαν για τον κατήφορο της χώρας. Κάποιοι φταίνε για την συνεχή καταβαράθρωση του επιπέδου ζωής του λαού μας, κάποιοι φταίνε για την ανεργία, την εξαθλίωση, την κατάθλιψη, τις αυτοκτονίες. Κάποιοι αποφάσισαν, κάποιοι έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από παλιά και νέα δάνεια. Κάποιοι είναι εχθροί του Ελληνικού λαού. 
Και τώρα κάποιοι βαφτίζουν «ανάπτυξη» το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους σε συνεργασία με πρόθυμους Έλληνες. Μετά τη μαρίνα της Λέσβου, την πώληση της οποίας σε τούρκους  έχει καταγγείλει επανειλημμένως η Χρυσή Αυγή, γράφεται ότι ένας Έλληνας μεγαλοπαράγοντας συνεργάστηκε με έναν τούρκο «Κροίσο» για να του παραχωρηθεί το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου. 
Ποιος είναι ο «ένοχος»; Ο τούρκος που, συνεπής στις προσταγές της φυλής του, στα οράματα του λαού του και τα συμφέροντά του, αγοράζει ένα σημείο ορόσημο της Αττικής, ή ο τουρκόφρων Έλληνας που του ανοίγει την κερκόπορτα για να πατήσει πόδι και να γίνει οικονομικός παράγων στη ζωή της Ελλάδος;  
Ναι, η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανάπτυξη, από δουλειές, από επιχειρηματίες. Αλλά χρειάζεται καθαρούς επιχειρηματίες με εθνικό φρόνημα που θα δουλέψουν με σταθερούς και ξεκάθαρους νόμους που θα θεσπίσει το νέο, εθνικό κράτος που θα ιδρύσει η Χρυσή Αυγή. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια σάπια πλουτοκρατία που συγχρωτίζεται με σάπιους πολιτικούς παράγοντες στα σαλέ του Σαιν Μόριτζ για να οργανώσει το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου σε εχθρούς του Ελληνισμού. 
Η Χρυσή Αυγή πηγαίνει την Ελλάδα στο επόμενο κεφάλαιο της Ιστορίας της, ένα νέο βιβλίο ανάστασης και δημιουργίας. Γι’ αυτό χρειάζονται όλοι οι Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες και είναι αποφασισμένοι να ενεργοποιηθούν  για τα συμφέροντα της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού. 
Η Χρυσή Αυγή προσφέρει στο λαό μας αυτό που του οι πολιτικάντηδες και οι επιχειρηματίες της έδρας του στέρησαν επί δεκαετίες. Ενώ του έριχναν κόκκαλα από το μεγάλο φαγοπότι των εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων και των πονηρών αγοραπωλησιών, του στερούσαν  το Αύριο. Ο λαός μας χρειάζεται εθνικό όραμα, χρειάζεται στόχους που θα τον κάνουν να βγει από το τέλμα που τον έριξαν οι εξωμότες. Εθνικό όραμα δεν είναι «η νομισματική ενοποίηση» του Σημίτη που είδαμε τι αποτελέσματα είχε για την χώρα μας. Κατά τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να είναι η «ανάπτυξη» του Σαμαρά που αποδεικνύεται μια ακόμη αρλουμπολογία του τύπου Ζάππειο 1-2-3. 
Εθνικό όραμα είναι η εθνική ανεξαρτησία. Η δυνατότητα δηλαδή να κάνει ο Έλληνας κουμάντο στον τόπο του. Να είναι κύριος του σπιτιού του,  του χωραφιού και του μαγαζιού του, της βιοτεχνίας ή της βιομηχανίας του, του καϊκιού ή του καραβιού του, και σε ό,τι και να κάνει, να ενεργεί προς όφελος της Πατρίδας.  
Εθνικό όραμα είναι να είμαστε δυνατοί ως Έθνος ώστε με τη δύναμή μας να αποτρέπουμε τις ορέξεις των γειτόνων μας. Αυτό δεν γίνεται με στρατιωτικούς δημοσίους υπαλλήλους και καριερίστες. Γίνεται με αξιωματικούς και στρατιώτες με εθνικό φρόνημα. Αν είμαστε δυνατοί δεν θα χρειαστεί να μπούμε σε πολεμικές συρράξεις. Αν η Ελλάς είναι ο καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης και των Βαλκανίων τότε ανοίγουν οι ορέξεις των περιφερειακών κατσαπλιάδων. 
Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται μια Ελλάδα για όλους τους Έλληνες. Εγγύηση είναι ο Αρχηγός που οδηγεί τη Χρυσή Αυγή με υπευθυνότητα και δυναμισμό, που εμπνέει και καθοδηγεί ακούραστα όλους τους συναγωνιστές,  εγγύηση είναι οι βουλευτές μας, μπροστάρηδες στην ιδεολογική, πνευματική και παραγωγική ανασυγκρότηση του λαού μας, εγγύηση είναι η μαχητικότητα, το φρόνημα και η λεβεντιά των μελών μας. 
Εγγύηση είναι η δύναμη του λαού μας που θα σαρώσει τους φαύλους και θα φέρει τη νέα, Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Η ΟΧΙΑ
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: