Featured Posts

16/10/12

Δύο χιλιάδες εθνικιστές στα εγκαίνια της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Δύο χιλιάδες εθνικιστές στα εγκαίνια της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Πάνω από 2.000 Εθνικιστές και Πατριώτες παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια. Ο κόσμος από πολύ νωρίς πλημμύρισε τους δρόμους γύρω από την Τοπική Οργάνωση μας κλείνοντας την Λεωφόρο Ηρακλείου με τον όγκο του. Γύρω στις 7 η ώρα το απόγευμα προσήλθε στα γραφεία της Τοπικής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, προκαλώντας έναν χείμαρρο χειροκροτημάτων και ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός του κτιρίου της Τοπικής Οργάνωσης.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και ανέλυσε το ζήτημα της πολεμικής του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μιας πολεμικής που πραγματικά μας τιμά, αφού περιποιεί μεγάλη τιμή ο πόλεμος από τους φαύλους και τους σάπιους του σύγχρονου μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

Ακολούθως κλήθηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β' Αθηνών, Γερμενής Γεώργιος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ύπαρξης και λειτουργίας γραφείων της Χρυσής Αυγής και στα Βόρεια Προάστια, την στιγμή αυτή που είναι αναγκαία η παλλαϊκή αφύπνιση και συστράτευση ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας και τον κόπο του Λαού μας. Ενάντια στα εθνοκτόνα σχέδια τρόικας - κυβέρνησης και ενάντια στα σχέδια που έχουν προετοιμάσει οι εχθροί της Ελλάδος, όπως η λαθρομετανάστευση και η ενδοτικότητα στα εθνικά θέματα.

Τελευταίος έλαβε τον λόγο ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του ξεσήκωσε του παρευρισκομένους και τόνισε την υποκρισία του καθεστώτος και των δημοσιογράφων έναντι του ακτιβισμού της Χρυσής Αυγής. Κατέδειξε την υποκρισία τους όταν κατακεραύνωσαν την Χρυσή Αυγή που υπερασπίστηκε ειρηνικά τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Έθνους, ενώ την ίδια στιγμή δεν είπαν τίποτα για την εισβολή απεργών στο ΓΕΣ. Που ποτέ δεν είπαν τίποτα για την τρομοκρατία της αριστεράς, όταν προβαλλόταν η ταινία "Ελένη" του Νίκου Γκατζογιάννη. Κατέδειξε μια υποκρισία που προφανώς πηγάζει από πολιτικά συμφέροντα. Από πολιτικά συμφέροντα αλλότροια και ενάντια του Ελληνικού Λαού. Πολιτικά συμφέροντα που τιμή μας να τα πολεμάμε.

Στα εγκαίνια ήταν παρόντες επίσης οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγή Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ελένη Ζαρούλια και Μιχαήλ ΑρβανίτηςΗ εκδήλωση έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και χιλιάδες Εθνικιστών να ψέλνουν το Ποίημα της Ελευθερίας

Τ.Ο Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 6947585070

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: