Featured Posts

5/10/12

Θετικές εντυπώσεις στον τοπικό Τύπο από την επίσκεψη στην Θεσσαλία

Θετικές εντυπώσεις στον τοπικό Τύπο από την επίσκεψη στην ΘεσσαλίαΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
Του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα
Το γεγονός ότι ο ακτιβισμός της Χρυσής Αυγής ξύπνησε τον κοιμώμενο κρατικό μηχανισμό και ανέλαβε επιτέλους δράση, επισήμανε χθες από τη Λάρισα ο Βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης που επισκέφθηκε την πόλη μας στο πλαίσιο εξόρμησης με επισκέψεις σε όλη τη χώρα που πραγματοποιούνται για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των τοπικών οργανώσεων. Ο κ. Κασιδιάρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τρέχουσα επικαιρότητα λέγοντας ότι πάγιο αίτημα του Λαικού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική κάθαρση και το να... ανοίξουν οι πτέρυγες στις φυλακές.Κάνοντας λόγο για τα περί ρατσισμού και τις κατηγορίες που απευθύνονται στο κόμμα του, διευκρίνισε ότι "ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι κατά των Ελλήνων". Παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν μόνο περαστικός από τη Λάρισα χωρίς να μετέχει σε καμία οργανωμένη ανοιχτή εκδήλωση, καθώς περιορίστηκε μόνο σε συνέντευξη Τύπου, εκατοντάδες Λαρισαίοι όλοι τους νέοι στην ηλικία είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του κόμματος για να τον περιμένουν επιφυλάσσοντάς του θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα και συνθήματα και προς τους οποίους απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
*Για κανάλια και κάθαρση, επεισόδια, λαθρομετανάστες, ρατσισμό: Ξεκινώντας τη συνέντευξη του μίλησε για ορισμένα κανάλια των Αθηνών:
Εμείς δεν ντρεπόμαστε να μιλήσουμε για πορνοκάναλα και τουρκοκάναλα που καταβαραθρώνουν το επίπεδο του ελληνικού λαού και θα έπρεπε να είχε επέμβει το ΕΣΡ το οποίο καλείται να το κάνει ενώ για αυτό θα υπάρξουν και δυναμικές κινητοποιήσεις από τη Χ.Α. Είμαι χαρούμενος, είπε, που μιλώ εδώ ως εκπρόσωπος της Χ.Α., γιατί αυτή η δυνατότητα δεν την έχω στην Αθήνα. Πράγματι, υπάρχουν πολλά ονόματα που εμπλέκονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας της χώρας τα οποία είναι διεφθαρμένα και μιλάμε για νυν βουλευτές και για νυν υπουργούς. Πρέπει λοιπόν για όσους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία να ανοίξουν άμεσα οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, οι θυρίδες τους και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και όσοι είναι ένοχοι να πάνε φυλακή. Το αίτημα για πολιτική κάθαρση είναι ένα πάγιο αίτημα του ελληνικού λαού που εκφράζεται σήμερα πιο οργισμένα από ποτέ και άποψη του κινήματός μας είναι ότι για να έλθει η πολιτική κάθαρση στη χώρα θα πρέπει να ανοίξουν πάρα πολλές πτέρυγες στις ελληνικές φυλακές που θα γεμίσουν και άμεσα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση...
Ο κ. Κασιδιάρης έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά αναφερόμενος στα γεγονότα σε Ραφήνα και Μεσολόγγι λέγοντας: Η Δικαιοσύνη ορθώς έσπευσε, αλλά θα πρέπει να σπεύδει σε κάθε περίπτωση που υπάρχει υπόνοια τέλεσης αδικήματος και να μη διαχωρίζει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν πάγκοι τεράστιοι με αιτήματα για άρση βουλευτικής ασυλίας για πολλούς βουλευτές όλων των κομμάτων και για τα οποία δεν γίνεται τίποτα και παραμένουν και αραχνιάζουν μέσα στις εισαγγελίες... Εμείς απαιτούμε να αρθεί η ασυλία άμεσα όσων βουλευτών της Χ.Α. έχουν πέσει θύματα καταγγελιών για να πάμε στη Δικαιοσύνη όπου εκεί θα γελάσουν και οι...πέτρες. Για τον αντιρατσιστικό νόμο που προετοιμάζεται "θα πούμε στους εμπνευστές αυτού του Νομοσχεδίου ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, ρατσισμός που πηγάζει και από τις αρχές του ελληνικού κράτους που δεν κάνουν τίποτα για τους Έλληνες που δεινοπαθούν και κυρίως από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών πολλοί εκ των οποίων είναι εγκληματίες".
"Χείμαρρος" ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε επί παντός επιστητού απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ακόμα και για ορισμένες φωνές... δεξιότερα της δεξιάς που θέτουν θέμα συστημικού κόμματος πλέον για τη Χ.Α., σημειώνοντας: "Θα παραμείνουμε πάντα στο πλευρό των πολιτών και είτε κοστούμι βάλουμε, είτε γραβάτα, δεν πρόκειται να αλλάξουμε", ενώ για την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος είναι η Δημαρχία των Αθηνών. Τον Ηλία Κασιδιάρη συνόδευαν στη Λάρισα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο βουλευτής Λάρισας κ.Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος και οι πολιτευτές του κόμματος κ. Μαρία Ψωμιάδου και Δημήτρης Κολτσίδας.

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: