Featured Posts

4/10/12

Επιστολή αναγνώστη: Τι θα αποσταθεροποιήσει η Χρυσή Αυγή;


Επιστολή αναγνώστη: Τι θα αποσταθεροποιήσει η Χρυσή Αυγή;
Διαβάζουμε στις ιστοσελίδες "Η Χ.Α. ετοιμάζει σχέδια αποσταθεροποίησης για την Ελλάδα"!!! Ένας σκεπτόμενος νους, ακόμη και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, αναρωτιέται: Και τώρα, όπως είναι η κατάσταση, ποια είναι η σταθερότητα που έχει η Ελλάδα; 
 
Η κοινωνία έχει χωριστεί σε τρεις τάξεις: 
1. Όσοι κατέχουν άφθονο ρευστό, γιατί όλα τα χρόνια παρανομούσαν ατιμώρητα και δεν διακατέχονται από άγχος.
2. Οι βολεμένοι του συστήματος, που τους προστατεύει γιατί αποτελούν τον πυρήνα της ψηφοθηρίας. 
3. Όσοι δεν έχουν καθόλου, είτε γιατί η διαχείριση των οικονομικών τους βοηθά το σύστημα να τους αφανίσει είτε γιατί πήγαιναν "με το σταυρό στο χέρι", με τιμιότητα και οδηγό τους τις αξίες. Σε αυτήν την κατηγορία, στους έντιμους και αξιοπρεπείς πολίτες, ανήκω και εγώ και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
 
Λαμβάνοντας υπόψην τη σημερινή κατάσταση, ψάχνει κάποιος να βρει ένα κανάλι όπου να διαφαίνεται κάποια σταθερότητα. Η ανεργία στα ύψη, το ίδιο και η εγκληματικότητα. Ειδήσεις για φόνους και ληστείες καθημερινά δεν μας συγκινούν, έγιναν πλέον συνήθες φαινόμενο. Παραοικονομία, παραπαιδεία, αλλοίωση λέξεων, ψυχολογικός πόλεμος από μέρους των πολιτικών ηγετών, όταν πρέπει να περάσουν νέα μέτρα, καλοπιάσματα με παραπληροφόρηση, χρήση επιθετικών οικονομικών λέξεων που βάζουν τους πολίτες σε ανασφάλεια και αμηχανία (χρεωκοπία, στάση πληρωμών, κλπ). Ταΐζουν με χρήμα μερικούς και με τρόμο περισσότερους για κρατάνε πολλαπλάσιους σε καταστολή. Τους συνταξιούχους τους θεωρούν χρήσιμους μόνο για το ψηφαλάκι, τους καρκινοπαθείς και χρόνια νοσούντες ούτε γι' αυτό. Τους βλέπουν ως "οικονομικό βάρος" των δημοσίων ταμείων, που οι πολίτες γέμισαν και οι πολιτικοί άδειασαν.
 
Τί εξέλιξη μπορεί να έχει ένας τόπος, όταν οι νέοι μεταναστεύουν, οι επιστήμονες -που θα μπορούσαν να προσφέρουν αναγέννηση με τη γνώση- το ίδιο, όταν μπροστά στην επικράτηση αυτών που στηρίζουν τα συμφέροντα που επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνισμού λεηλατούν κάθε αξία, κάθε όραμα, κάθε ελπίδα; Διερωτάμαι πού είναι η σταθερότητα μέσα σε αυτήν την απόλυτη λεηλασία της αξιοπρέπειας του λαού μας. Γι' αυτό δεν με πτοεί καθόλου η ψυχολογικά τρομοκρατική φράση περί αποσταθεροποίησης που "θα προκαλέσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Αποσταθεροποίηση μπορείς να προκαλέσεις όταν υπάρχει σταθερότητα. Και τα μόνα σταθερά στη χώρα είναι η ατιμωρησία των παρανομούντων, η αναλγησία των κυβερνώντων και η γενοκτονία του Έθνους μας. Αυτές οι εγκληματικές σταθερές όλοι οι Έλληνες θέλουν να αποσταθεροποιηθούν. 
 
Συνεχίστε! Όλο σας το έργο στραμμένο στον λαό που έχει ανάγκη. Φροντίστε να σας νοιώθουν κοντά τους. Συνεχίστε και πάντα με προσοχή στις αντιδράσεις του αντιπάλου, για να κερδίζουμε έδαφος, για να νικήσει κάποτε ο Ελληνισμός!
 
Να είστε καλά
Γιάννα
 
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: