Featured Posts

12/10/12

Και οι Έλληνες μαθητές πυκνώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής!


Και οι Έλληνες μαθητές πυκνώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής!
«Σήκω επάνω Ελληνική Νεολαία. Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η Ελληνική Πατρίς. Μόνον εκεί θα επανεύρης τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τας Εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρης τον προορισμόν σου. Μόνον εις τον Ελληνικόν Πολιτσμόν θα επανεύρης τα ιδανικά σου και τα όνειρά σου. Χωρίς αυτά, δεν ημπορείς να ζήσης, Ελληνική Νεολαία. Μόνον εκείνα τα οποία σου εδημιούργησεν η Ελληνική Ιστορία αποτελούν το σώμα σου και την ψυχήν σου. Τα ξένα κατασκευάσματα, με τα οποία ηθέλησαν να σε παρασύρουν οι αγύρται με τους παράφρονας ρομαντισμούς των, ειναι ψεύτικα δια σε και αποτελούν δηλητήριον. Διότι, εννόησε το, δεν μπορείς να ζήσης αλλέως παρά Ελληνικά μέσα εις την Φυλήν σου και μόνον εκεί μέσα θα ιδής ότι θα επανεύρης την χαράν και την αισιοδοξίαν, αι οποίαι σού έλειψαν. Και όταν θα τας επανεύρης, θα ιδής με τι ευκολίαν θα υπερπηδήσης τα εμπόδια και τας δυσκολίας τής ζωής και τι μέλλον θα παρασκευάσης και δια τον εαυτόν σου και δια την Ελλάδα, εις την οποίαν ανήκεις αναποσπάστως».
(Ι. Μεταξάς).


Αυξάνει ραγδαία τη δύναμή της στην κοινωνία η Χρυσή Αυγή, την αυξάνει και στα σχολεία, όπου βρίσκεται το μέλλον του ελληνισμού. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει τρόμο και πανικό στους (ουκ ολίγους…) αριστεριστές καθηγητές, που δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.
Ακόμα και στο Ηράκλειο της –άλλοτε- «πράσινης Κρήτης», πολλοί μαθητές έρχονται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής και διεκδικούν μαχητικά το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης. Μάλιστα, ελλείψει Ελλήνων μαθητών το «προοδευτικαριό» έχει επιστρατεύσει για τον «αντιφασιστικό αγώνα» αλλοδαπούς μαθητές. Έτσι, προ ημερών Αλβανός μαθητής έγραψε συνθήματα κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στον πίνακα της τάξης του, Έλληνας μαθητής του ζήτησε το λόγο και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους.
Ιδού και η αντίδραση του (προφανώς) κομμουνιστή προέδρου της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Λάζαρου Μάρκου, στην εθνικιστική αφύπνιση των Ελλήνων μαθητών, με δήλωσή του στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς»: «Υπάρχουν κρούσματα ρατσισμού στα σχολεία του Ηρακλείου. Δυστυχώς ότι καλλιεργείται στην κοινωνία επεκτείνεται και στο σχολείο. Προσπαθούμε να το μειώσουμε ή να το εκμηδενίσουμε αλλά είναι δύσκολο. Εξάλλου μια προεκλογική εκστρατεία στήθηκε στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό, όλα καλλιεργούνται χρόνια και ιστορικά βλέπουμε ότι σε τέτοιες περιόδους κρίσης εμφανίζονται και αυξάνονται σε ποσοστά». Συμπέρασμα: Άλλαξαν οι καιροί και πέρασε η μπογιά σας, «σύντροφοι». Όχι μόνο «δύσκολη» αλλά τελείως απίθανη είναι η «μείωση» ή η «εκμηδένιση» της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία! Πάρτε το απόφαση, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, οριστικά και αμετάκλητα! Γρήγορα στη χωματερή της Ιστορίας!
Αντίοχος
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: