Featured Posts

20/6/12

Ναι, είμαστε περήφανοι Χρυσαυγίτες!

Ναι, είμαστε περήφανοι Χρυσαυγίτες!
Μια απάντηση στον ψυχολογικό πόλεμο κατά των Εθνικιστών.
Παρόλο που το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα πέτυχε δυο περήφανες νίκες σε διάστημα 40 ημερών σε δυο διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες, συγκεντρώνοντας την εμπιστοσύνη και την στήριξη του 7% του εκλογικού σώματος, η ιδεολογία του Εθνικισμού παραμένει ως "επικίνδυνη" και "περιθωριακή" στην συνείδηση μέρους της Ελληνικής κοινωνίας. Ο φόβος ανοιχτής έκφρασης του Εθνικισμού ακόμα κι από ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής επιτείνεται από το κλίμα που δημιουργείται από τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ με αναφορές του τύπου: νεοναζί, φασίστες, εγκληματίες κτλ.
Η αλήθεια είναι πως κανένας Έλληνας δεν θέλει να χαρακτηρίζεται από τον περίγυρό του ως γραφικός και περιθωριακός κι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο όπλο εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο ψυχολογικός πόλεμος. Η συστηματική προπαγάνδα εναντίον των Εθνικιστών, που γίνεται χρόνια τώρα όχι μόνο τους τελευταίους μήνες, έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν πια οι Έλληνες να εκφράζουν με παρρησία τα πολιτικά και ιδεολογικά τους πιστεύω. Είναι γεγονός πως οι συμπατριώτες που μας στήριξαν ακόμα δυσκολεύονται να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους υπό τον φόβο του κοινωνικού αποκλεισμού. Ευτυχώς η ψήφος είναι ακόμα μυστική!
Ο παγιωμένος αυτός ψυχολογικός πόλεμος δεν λήγει με δύο εκλογικά αποτελέσματα, όσο ελπιδοφόρο κι αν είναι το 7%, το οποίο συνεχώς θα αυξάνεται στο εγγύς μέλλον. Για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να δηλώνουν περήφανοι Εθνικιστές χρειάζεται μια οργανωμένη και συγκροτημένη μάχη ενάντια στην αριστερή λασπολογία και συκοφάντηση. Τα μέσα της Χρυσής Αυγής είναι συγκεκριμένα (εφημερίδα, ιστοσελίδα), αλλά με τον θεσμικό ρόλο από την είσοδο στην βουλή από την μια και την άσβεστη φλόγα της Πίστης των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής από την άλλη, είναι εφικτό σε εύλογο χρονικό διάστημα να επιτευχθεί η κατάρρευση της μαύρης προπαγάνδας εναντίον των Εθνικιστών. Όσο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είναι στα χέρια των μεγαλοεργολάβων οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι θα "ανακαλύπτουν" νεοναζί κι εγκληματίες.
Την απάντηση κι εδώ θα τους την δώσει σταδιακά ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος από εδώ και πέρα θα πυκνώνει ανοιχτά τις τάξεις μας και θα είναι περήφανος για την επιλογή του, που στηρίζει τους Έλληνες αγωνιστές κι όχι τα αποκόμματα της κλεπτοκρατίας. Το νέο σύνθημα στα στόματα των τίμιων Ελλήνων πρέπει να είναι: Ναι, είμαστε περήφανοι Χρυσαυγίτες!
Μέχρι την τελική νίκη! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

http://xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: