Featured Posts

10/6/12

Είμαστε το αύριο κι είσαστε το χθες!


Είμαστε το αύριο κι είσαστε το χθες!

Όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και δη τις δύο τελευταίες ημέρες με το συμβάν με τον Ηλία Κασιδιάρη, μας αποδεικνύουν πόσο οι άνθρωποι που βγαίνουν ακόμα στο γυαλί δεν έχουν καμία σχέση κι επαφή με την ελληνική κοινωνία. Ας τα πάρουμε, όμως από την αρχή. Στο ατυχές συμβάν του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, την Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη βρήκε αφορμή το βρώμικo σύστημα των ΜΜΕ να χύσει τόνους χολής και λάσπης κόντρα στην Χρυσή Αυγή. Ένα συμβάν που περιελάμβανε προσβολές προς τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, ένα μπουγέλωμα με ποτήρι νερό κι ένα ξώφαλτσο χαστούκι μετουσιώθηκε σε απειλή προς την Δημοκρατία με διεθνές αντίκτυπο!
Νομίζουν όλοι αυτοί οι υποκριτές και τα φερέφωνα της κλεπτοκρατίας πως ο κόσμος σοκαρίστηκε με την έκρηξη οργής του Ηλία Κασιδιάρη, ενός ανθρώπου που είναι για χρόνια δέκτης επιθέσεων και κάθε είδους λασπολογίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Ανατρίχιασε λένε η Ελληνική κοινωνία με τον "φασίστα" που χαστούκισε την Λιάνα. Σε ποιο κόσμο ζουν άραγε; Δίχως να αναφερθούμε στην ουσία του συμβάντος, καθώς το θέμα έχει πια εξαντληθεί, νομίζουν τα τσιράκια των μεγαλοεργολάβων πως "έπιασαν λαυράκι". Τώρα, ελπίζουν μάταια, πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής θα... συνετιστούν και θα διορθώσουν την ψήφο τους.
Αρχικά, δεν μας ξέρετε καλά. Όχι ότι επικροτούμε την βία, αλλά διαφυλάσσουμε την Τιμή και την Αξιοπρέπειά μας και δεν ανεχόμαστε από ΚΑΝΕΝΑ να μας προσβάλει. Οι Αξίες και τα Ιδανικά δεν διασώθηκαν με την απάθεια, αλλά με τον Αγώνα. Κυρίως, όμως, οι "εκπρόσωποι της κοινής γνώμης" δεν έχουν καμμία ιδέα του τι γίνεται εκεί έξω, παραμένοντας κλεισμένοι στο καβούκι τους. Οι συνταξιούχοι που πεινάνε και ικετεύουν για τα φάρμακά τους, οι οικογενειάρχες που βρίσκονται στα πρόθυρα της απελπισίας, βλέποντας τα παιδιά τους να υποσιτίζονται, οι νέοι που ατενίζουν το μέλλον της ανεργίας και της απαισιοδοξίας νομίζετε ότι ασχολούνται με ένα χαστούκι; Πέραν του γεγονότος πως κάποιοι ίσως να επικροτούν τον συμβολισμό του, ο δοκιμαζόμενος Έλληνας που θέλει μια Πατρίδα καθαρή από εγκληματίες λαθρομετανάστες (για να μην αναγκάζεται να παίρνει τα όπλα) και από τα ντόπια λαμόγια δεν επηρεάστηκε από αυτό το συμβάν. Έχει άλλα στο μυαλό του, πολύ πιο σημαντικά: την ζωή του!
Και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες την φέρνει μόνο το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα που έχει δώσει όρκο να ξεβρωμίσει τον τόπο. Η Ελληνική κοινωνία μας έχει αγκαλιάσει, γιατί ξέρει ό,τι πολεμάμε για Πατρίδα, Θρησκεία κι Οικογένεια και πως δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι την τελική νίκη. Οι συκοφάντες κι οι προδότες του Έθνους κάνουν όνειρα... θερινής νυκτός, αλλά η Αυγή της 18ης Ιουνίου θα είναι και πάλι Χρυσή κι Ελληνική. Ας το πάρουν απόφαση, λοιπόν, για να μην πέφτουν διαρκώς από τα σύννεφα: Είμαστε το αύριο κι είσαστε το χθες!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: