Featured Posts

10/6/12

Ο Εθνικισμός και το “αυγό του φιδιού”


Ο Εθνικισμός και το “αυγό του φιδιού”
Πολλά ελέχθησαν, λέγονται και θα λέγονται για το επεισόδιο μεταξύ του συναγωνιστή κ. Κασιδιάρη και της συντρόφισσας κ. Κανέλλη. Μεταξύ αυτών ακούστηκαν ξανά τα περί «αυγού του φιδιού». Σας πληροφορούμε κύριοι «σύντροφοι» ότι ο Εθνικισμός δεν είναι ούτε φίδι, ούτε αυγό! Ο Εθνικισμός είναι η Αιώνια Άνοιξη, είναι η κρυφή Ελπίδα του σύγχρονου Ανθρώπου, που αηδίασε πλέον να αναπνέει τον ίδιο αέρα με σας! Αηδίασε πλέον από τη σημερινή Σαπίλα, και ειδικά δυστυχώς την ελληνική.
Ο Ελληνικός Λαός κύριοι «σύντροφοι» δεν τρώει πλέον το κουτόχορτο που τον ταΐζατε μέχρι σήμερα. Ο Ελληνικός Λαός έχει αρχίσει να ξυπνάει, δυστυχώς για σας. Απόδειξη τρανότερη από το 7% δεν υπάρχει. Απλώς τρέμετε μη τυχόν και γίνει το ανεπανόρθωτο και το 7 γίνει διψήφιο. Ήδη εκπορθήσαμε το κάστρο σας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι δεν έχουμε σκοπό να αποχωρήσουμε απ' αυτό, εκτός μόνον αν το θελήσει ο Θεός και ο Ελληνικός Λαός, και όχι εσείς βέβαια. Δεν έχουμε όμως σκοπό να απογοητεύσουμε ούτε τον Ένα ούτε τον Άλλο, παρά μόνον εσάς και τους ψοφοδεείς που ακόμη σας ακολουθούν.
Μας αποκαλέσατε κ. Τσίπρα «συμμορία». Σας πληροφορούμε όμως αυτό, που και μόνος σας ξέρετε πολύ καλά, ότι άλλοι υπήρξαν οι συμμορίτες (κν. «κατσαπλιάδες») και σφαγείς του Ελληνικού Λαού! Όχι φυσικά των κατακτητών, τους οποίους απλώς προκαλούσατε για να καίνε τα ελληνικά χωριά με αποτέλεσμα ο κοσμάκης να παίρνει αναγκαστικά τα βουνά και να ενώνεται υποχρεωτικά μαζί σας. Αυτά τα έχει καταγράψει η Ιστορία κ. Τσίπρα πριν την αλλοιώσετε εσείς τεχνηέντως με τα παραμύθια σας.
Ο Ελληνικός Λαός τα ξέρει όλα αυτά, όπως επίσης βλέπει και τα σημερινά. Και κρίνει. Όση λάσπη και αν μας πετάξετε, όσο και αν μας αποκλείετε, ο Λαός βλέπει. Βλέπει ότι όλοι σας λυσσάξατε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί σας χαλάει την ομελέτα σαν «κακό» αυγό που είναι. Ε, βέβαια! Τι δουλειά έχει ένα «κακό» αυγό ανάμεσα στα κλούβια; Απευθυνόμενοι στον Ελληνικό Λαό, τον καλούμε αυτά που βλέπει να τα πάρει σαν Γνώμονα για την Ορθή Πράξη. Εμπρός για το 10%!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Ε.Χ.
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: