Featured Posts

3/6/12

Τσίπρας: «Αφήστε τους αναρχικούς να σκοτώνουν ελεύθερα»


Τσίπρας: «Αφήστε τους αναρχικούς να σκοτώνουν ελεύθερα»

Αίσθηση προκάλεσε η διακύρηξη «θέσεων» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κινείται μεταξύ λαϊκισμού και γελοιότητας, γεγονός φυσικά αναμενόμενο αφού το «πρότυπο» τους είναι η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την εξουσία το 1981. Σε αυτό το άρθρο θα σχολιάσουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία και τις διαδηλώσεις, που κάνουν εμφανές το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ένα ακόμα κοινό σημείο με τον παλιό ΠΑΣΟΚ: Την μη επαφή με την πραγματικότητα.
Ας δούμε τις θέσεις όπως παρουσιάστηκαν: "Απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων. Διάλυση των Μ.Α.Τ.- Υ.Μ.Ε.Τ. και απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων. Ένταξη των ειδικών μονάδων στα αστυνομικά τμήματα, με ταυτόχρονη δημιουργία υπηρεσιών αντιμετώπισης κρίσεων (φυσικές καταστροφές, ακραία εγκληματικότητα και βία). Άμεση απόσυρση απαγορευμένων- επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία χημικών και υλικών".
Κοινώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τους εμπρηστές και δολοφόνους της MARFIN, πετώντας τους λουλούδια; Πως αλήθεια θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους δολοφόνους; Εκτός, φυσικά, αν... συνεννοηθεί απευθείας μαζί τους. Άλλωστε τόσα χρόνια αυτοί οι δολοφόνοι απολαμβάναναν της ανοχής των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και της νομικής βοήθειας του ΣΥΡΙΖΑ. Γνωστό σε όλους άλλωστε ότι το τηλέφωνο νομικής βοήθειας που έδινε το παρακρατικό indymedia ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: