Featured Posts

3/6/12

Κομμουνιστικές κραυγές εναντίον της Χρυσής Αυγής


Κομμουνιστικές κραυγές εναντίον της Χρυσής Αυγής

Όλα τα αριστερά και ψευτοκομμουνιστικά κόμματα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου έσπευσαν να καταδικάσουν την επίθεση που δέχθηκε μετανάστης, φωτογραφίζοντας ως υπαίτια την Χρυσή Αυγή, αγνοώντας βέβαια το γεγονός πως τα μέλη μας ήταν χιλιόμετρα μακριά από το σημείο. Παράλληλα, η σύνδεση, που επιχειρήθηκε να γίνει με τους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν προεκλογική δράση, απέτυχε, γι΄αυτό εξάλλου κι αφέθηκαν οι προσαχθέντες ελεύθεροι. Οι συγκεκριμένοι βέβαια δεν δείχνουν την ελάχιστη ευαισθησία, όταν Έλληνες σφαγιάζονται ή πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες κακόμοιρων "οικονομικών μεταναστών".

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας: «Η νέα εγκληματική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών επιβεβαιώνει άλλη μια φορά ότι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα είναι στήριγμα και μηχανισμός του συστήματος, το οποίο δεν χρησιμοποιεί μόνο το καρότο, αλλά και το μαστίγιο. Οι εργαζόμενοι που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή πρέπει να διορθώσουν την ψήφο τους».
Επισημαίνουμε πως οι Έλληνες εργαζόμενοι (βλέπε Πέραμα) πράγματι διόρθωσαν την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές και στήριξαν το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα, τον μόνο πολιτικό φορέα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του Έλληνα εργάτη. Τέλος, να τονίσουμε πως εμείς δεν απευθυνόμαστε μόνο στους εργαζόμενους, αλλά και στους απλήρωτους, τους άνεργους κι όλους τους Έλληνες που τραβούν την πάνδεινα από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους του Μνημονίου.

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: