Featured Posts

13/5/12

Χρυσή Αυγή: "Στηρίζουμε κυβέρνηση, αν..."


Συγκεκριμένες και σαφείς θέσεις θα λάβει ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος στην κατ'ιδίαν συνάντηση που θα έχουν σήμερα.
Όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντος του γ.γ. "Πέντε είναι οι βασικές θέσεις του κόμματος στην παρούσα φάση προκειμένου να στηρίξουμε μια κυβέρνηση.
-Καταγγελία του μνημονίου. Είναι το μοναδικό κόμμα που ζητεί καταγγελία του Μνημονίου, αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί "επανεξέταση" και η ΝΔ "επαναδιαπραγμάτευση".
-'Αμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους (κοινή θέση με ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες)
-Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών (κοινές θέσεις στο θέμα, έστω με αποχρώσεις, περισσότερες ή λιγότερες με όλα τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ)
-Άμεση ανακήρυξη της ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (κοινή θέση με ΝΔ, Ανεξάρτητους Έλληνες)
-Άμεση έναρξη γεωτρήσεων σε περιοχές με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού. Έναρξη νέων συμμαχιών με νέες χώρες που θα μας ευνοήσουν όπως η Ρωσία διότι οι τωρινοί μας σύμμαχοι δεν μας ευνοούν (κοινή θέση με Ανεξάρτητους Έλληνες).
"Aν υπάρξει κυβέρνηση που θα δεσμευθεί στα παραπάνω τα οποία αποτελούν το μίνιμουμ μιας κοινής πολιτικής πλατφόρμας, τότε μπορούμε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης" σημειώνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Πάντως οι περισσότερες από τις θέσεις τους είναι κοινές με την πλειοψηφία των κομμάτων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: