Featured Posts

28/7/11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ η' αλλιώς ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.(ΠΑΜ)


ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ

Από το βιογραφικό του κ. Σταύρου Βιτάλη, συντονιστή του ΠΑΜ όπως εμφανίζεται σε πληθώρα συνεντεύξεων και ιστοσελίδων του διαδικτύου(http://pametopo.blogspot.com/2010/04/blog-post.html ) ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

1. Το 1974 απολύεται από τον Ελληνικό Στρατό σε ηλικία 20 ετών (γεννηθείς το 1954) με ανήκεστο βλάβη.  Ποια ήταν η ανήκεστος βλάβη που ωστόσο του επέτρεψε λίγο αργότερα να συμμετάσχει στο ιδιαίτερων απαιτησεων αντάρτικο των Σαντινίστας,  στο Ελ Σαλβαδόρ ή με τους Πολισάριο? 
2. Στην ανοιχτή επιστολή του προς τον υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ στις 02/07/2011(http://ermisaggelioforos.blogspot.com/2011/07/blog-post_9665.html)  ο κ. Βιτάλης υπογράφει ως «Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α.». Κρατώντας υπ’όψιν ότι στον  κ. Βιτάλη απενεμήθη τιμητικα  ο βαθμός του Ταγματάρχη από  τη Σερβική Δημοκρατία, πώς υπογράφει την ανοιχτή επιστολή ως ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και μάλιστα ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ έχοντας απολυθεί με ανήκεστο βλάβη από τον Ελληνικό Στρατό?

3. Το 1986 αναφέρει πως κατατάσσεται μόνιμα στον Λαϊκό Στρατό των Σαντινίστας στη Νικαράγουα, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται στην Ελλάδα. Παρά την ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ τον αμέσως επόμενο χρόνο εγκαταλείπει για να ιδρύσει το Συνδικάτο Αγροτών Πέλλας Ημαθίας?  ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΑΒΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ?

4. ΤΟ 1999 Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ?
(ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όσοι έχετε αμφιβολίες και θέλετε διευκρινίσεις πάρτε τηλέφωνο τον ίδιο τον κ. Βιτάλη στο 6980292626

EKTORAS49 είπε...

τον πήρε κανείς στο τηλέφωνο??

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι τραγικός της ζωής. Απίστευτος παπατζής, δεν πολέμησε πουθενά στην Βοσνία, και όσοι περάσαμε από κει, ξέρουμε ότι το έπαιζε ινστρούχτορας κι έκανε δημόσιες σχέσεις, και έβγαζε φωτογραφίες με παράσημα και παραλλαγές. Δυστυχώς έχει πολλούς τέτοιους Μπόζους, που το παίζουν βετεράνοι.