Featured Posts

9/5/12

Ο «ΣΟΒΑΡΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Το βράδυ της Τρίτης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του διαπλεκόμενου καναλιού του Μπόμπολα, ξέρασε μίσος και χολή κατά των εκλεγμένων από το 7% του ελληνικού λαού εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, με λάσπη, συκοφαντίες, συρραφές και ανακρίβειες. Αμέσως μετά, παρουσίασε τους «σοβαρούς» εκπροσώπους του σάπιου «πολιτικού κόσμου» του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Μεταξύ αυτών και τον Νίκο Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ.
Του οποίου «σοβαρού» πολιτικού ο γιός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία στις 3 Οκτωβρίους του 2007, ως δράστης ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στου Γκύζη. Πρωτύτερα, είχε συλληφθεί –όπως έγραψε τότε η εφημερίδα «Καθημερινή»- στις «σπουδαστικές κινητοποιήσεις» με βόμβες μολότωφ και προφανώς μετά από πολιτικές πιέσεις, του επεβλήθη ποινή φυλάκισης με αναστολή.
Λίγο καιρό πριν συλληφθεί ο «λεβέντης» του, ο («σοβαρός» πολιτικός) πατήρ Βούτσης είχε δηλώσει από την εκπομπή του Ντερμπεντέρη: «Προτιμώ τις μολότωφ από τους καναπέδες».
(ΥΓ): Ποιού «σοβαρού» πολιτικού, που ακούγεται για μέλλων πρωθυπουργός της χώρας, ο/η γόνος βρισκόταν στη φυλακή για όπλα και ναρκωτικά;

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: