Featured Posts

21/5/12

Ν.Μιχαλολιάκος: "Απαράδεκτες οι δηλώσεις Τσίπρα για δάνεια, ανοησίες ΝΔ η εξομοίωση Τσίπρα-Στάλιν"




«Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά κατά του Μνημονίου και με αυτή τη γραμμή πορεύεται προς τις εκλογές», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την ημίωρη συνάντηση του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικαραμμένο.
Σταθερός στις απόψεις του πραγματοποίησε μια ουσιαστική πολιτική παρέμβαση επιτιθέμενος ταυτόχρονα στο Α.Τσίπρα που είπε "Δεν πληρώνουμε τα χρέη αν δεν μας δώσουν δανεικά", αλλά και επιτιθέμενος στη τακτική της ΝΔ που παρομοιάζει τον Α.Τσίπρα με "Στάλιν" λέγοντας ότι "Τα ίδια έλεγαν και το '81 για τον Ανδρέα".

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε πως «όσο υπάρχουν προβοκατόρικες δηλώσεις της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ εμποδίζουν την ανάπτυξη της πατρίδος», ζήτησε από την Ε.Ε. να αλλάξει στάση για το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας, ενώ κατήγγειλε, όπως είπε, «στον πρωθυπουργό την υποκρισία συγκεκριμένων πολιτικών αρχηγών. Δεν είναι δυνατόν αρχηγός πολιτικού κόμματος να λέει ότι "δεν πληρώνουμε τα χρέη μας αν δεν μας δώσετε τα λεφτά". Μα γι΄ αυτό μας τα δίνουν. Για να πληρώνουμε τα χρέη μας». εννοώντας βέβαια τον Α.Τσίπρα

Ο κ. Μιχαλολιάκος ρωτήθηκε για τον κίνδυνο, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε: «Όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν είναι βλάξ. Θυμίζουν όσα έλεγε η ΝΔ πριν το '81 ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε τα σπίτια από τον κόσμο».

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ως «αβανταδόρικη» για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την παρέμβαση Μέρκελ περί δημοψηφίσματος, ενώ είπε πώς έθεσε στον πρωθυπουργό το θέμα της λαθρομετανάστευσης, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και τα περί στρατοπέδων ήταν προεκλογικού χαρακτήρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: