Featured Posts

4/5/12

ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ



Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική, πραγματικά, δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει άλλη φορά κατά την οποία να δω στα πολιτικά δρώμενα τέτοια υπερκομματική (και υπεριδεολογική) συναίνεση. Επιτέλους, όλες οι κομματικές παρατάξεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΣΥ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ακόμη και οι εξωκοινοβουλευτικοί φορείς) συμφώνησαν σε κάτι, με σχεδόν απόλυτο τρόπο. Τι είναι, λοιπόν, αυτό το «κάτι»; Μα φυσικά η καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αφορμή τον ‘‘προπηλακισμό’’ του υποψήφιου βολευτή του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου. Αν χρειαστεί να σταθούμε σε κάποιες από τις δηλώσεις που έκαναν εναντίον μας αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, αναμφίβολα αυτές, οι οποίες αξίζουν να σχολιαστούν, είναι του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά.
Ξεκινώντας με το, απ’ όλες τις απόψεις, παχύδερμο, το οποίο αντικατέστησε τον Τζέφρυ, ως εξίσου ανδρείκελο, στην ηγετική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ, απέδειξε για πολλοστή φορά, πόσο χοντρόπετσος, θρασύς και ανάλγητος παραχαράκτης της Αλήθειας είναι. 
«Θα αποτελέσει ντροπή για την δημοκρατία η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κοινοβούλιο» είπε χαρακτηριστικά ο ευτραφής αυτός μεγαλομανής,
αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο ταυτισμένος με την έννοια του πολιτικαντισμού είναι. Προφανώς, «τιμή» για το κοινοβούλιο αποτελεί ο εσμός, τα μορφώματα (για να χρησιμοποιήσω και κάποιες εκφράσεις τις οποίες κατά κόρον χρησιμοποιούν, τώρα τελευταία, εναντίον μας οι πάσης φύσεως κατήγοροι μας) εκείνων των πολιτικών δυνάμεων που ψήφισαν, δίχως την παραμικρή δόση ενοχής ή αμφιβολίας, τα 2 μνημόνια ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία της χώρας, γιγαντώνοντας ανεξέλεγκτα τα μεγέθη της ανεργίας, ωθώντας στην ‘‘κινεζοποίηση’’ το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας, καθιστώντας την Χώρα ξεκάθαρα προτεκτοράτο και έρμαιο στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σ’ αυτήν την βουλή, είναι ‘‘ντροπή’’ να εισέλθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν ταυτόχρονα θεωρείται ‘‘τιμή’’ να βρίσκεται ένας πολιτικός ο οποίος ως  υπουργός της κυβέρνησης  Παπανδρέου δεν έκανε την παραμικρή δήλωση διαφωνίας, ενώ στην αντίστοιχη θέση, ως υπουργός του Παπαδήμ(ι)ου, ήταν εκείνος που «ξέσκισε» τα λαϊκά στρώματα με τις κατακρεουργητικές επινοήσεις του. Ας μην ξεχνούμε ότι ο Βενιζέλος ήταν ο εμπνευστής του θεσμού των ‘‘χαρατσίων’’, του βάρβαρου αυτού μέτρου, το οποίο κυριολεκτικά ξετίναξε τα ελληνικά νοικοκυριά. Αυτός, λοιπόν, ο αναίσθητος πολιτικάντης ενοχλήθηκε σφόδρα από την απίστευτη (και ασταμάτητη) δυναμική του Κινήματος μας και το έδειξε καταλλήλως, με τις δηλώσεις του.
Την σκυτάλη πήρε, λίγες ώρες αργότερα, ‘‘ο έτερος καπαδόκης’’ και υποψήφιος αρχιτοπορητής του Μνημονίου, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σ’ ένα παραληρηματικό αφήνιασμα του λόγου του, μίλησε ‘‘για συμμορίες που χαιρετούν χιτλερικά’’ και ότι ‘‘κουκουλοφόροι και Ναζί είναι το ίδιο πράγμα’’ μπερδεύοντας, εσκεμμένα, ‘‘τα σώβρακα με τις γραβάτες’’, για ακόμη μια φορά. Σ’ ένα κρεσέντο λασπολογίας και ανεντιμότητας, ο διοπτροφόρος αρχηγίσκος ‘‘της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης’’, ταύτισε τη νόμιμη πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τους παρακρατικούς αλήτες που εξυπηρετούν ποικιλοτρόπως το καθεστώς. Και μίλησε για Εμάς, όχι απλώς αρνητικά αλλά ‘‘αηδιασμένος’’, ο τύπος αυτός, ο οποίος ενώ υποστήριξε πως έλειψε τόσα χρόνια από την κεντρική πολιτική σκηνή επειδή δεν δεχόταν καμιά υποχώρηση στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ (παρουσιαζόμενος ως άλλος ‘‘Νίκος Ξανθόπουλος’’), σήμερα, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και εκκολαπτόμενος πρωθυπουργίσκος) δέχεται αυτό το οποίο υποτίθεται ότι πολεμούσε παλιά, δηλαδή την σύνθετη ονομασία! Ο ‘‘τσάμπα μάγκας’’ που, εκ του ασφαλούς, παρίστανε τον μέγα πατριώτη, όταν καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο, για να δείξει το πραγματικό του άθλιο πρόσωπο, ως υπάκουος πολιτικός υπάλληλος του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, ψηφίζοντας με φανατισμό το δεύτερο.
Τόσο, λοιπόν, απέναντι στον Βενιζέλο όσο και στον Σαμαρά, δύο θλιβερές μαριονέτες του συστήματος με ξεκάθαρη ανέντιμη και ανήθικη πολιτικά στάση σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ‘‘ελευθερία λόγου’’ που τους επιτρέπει να μας συκοφαντούν ασύστολα, χωρίς να μπορεί να υπάρξει από μέρους μας η παραμικρή δυνατότητα απάντησης, επιβάλλεται να τους ειπωθεί ένα τεράστιο Ιδεολογικό, Πολιτικό, Ιστορικό και , πάνω απ’ όλα, Ηθικό, ΣΚΑΣΜΟΣ! Και φυσικά η περίπτωση του ‘‘προπηλακισμού’’ του Ευθυμίου δείχνει ξεκάθαρα την υποκρισία και τον πανικό του συστήματος. Υποκρισία, γιατί τόσο πριν όσο και μετά απ’ αυτό το περιστατικό υπήρξαν ανάλογα σκηνικά αποδοκιμασίας  διαφόρων πολιτικάντηδων, όμως σε καμία περίπτωση δεν δόθηκε η δημοσιότητα στον απίστευτο βαθμό που συνέβη τώρα με τον πρώην υπάλληλο του ΔΟΛ και ‘‘βομβιστή’’ (επί Στρατιωτικού Καθεστώτος) Ευθυμίου. Πανικός, επειδή οι εκπρόσωποι του συστήματος αντιλαμβανόμενοι ότι η συνωμοσία της απόλυτης σιωπής απέναντι μας,  δεν απέφερε κάποιο όφελος για τα συντηρητικά συμφέροντα τους, αντιθέτως συνεχίστηκε η ραγδαία άνοδος μας, αποφάσισαν να περάσουν σε μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση ‘‘του προβλήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’. Βουτηγμένοι μέσα στα σκατά της παραπληροφόρησης και της προβοκάτσιας, ξεχείλισε ο βόθρος από τη συνεχή ροή της ψευδολογίας και των εμετικών σχολίων εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλες αυτές τις μέρες.
Εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες, Άνδρες και Γυναίκες της Ελλάδος, που Τιμούμε με τις Πολιτικές μας πράξεις την Εθνική και Ιδεολογική μας ταυτότητα, είναι σίγουρο πως δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις γύρω από τη σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς δεν τίθεται ζήτημα ‘‘νομιμοποίησης’’ (με την λογική της ενσωμάτωσης και της αποδοχής) της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την είσοδο μας στην Βουλή. Αν μέχρι τώρα οι πολλαπλοί εχθροί μας ήσαν μια φορά εναντίον μας, μετά από λίγες μέρες θα είναι δέκα… Η ‘‘εισβολή’’ μας μέσα ‘‘στην καρδιά του κτήνους’’ θα τους φοβίσει, αλλά και θα τους εξαγριώσει περισσότερο. Ό,τι δεν θα μπορούν να κάνουν με φανερό τρόπο θα το αναθέτουν στις παρακρατικές ‘‘αντιφασιστικές’’ συμμορίες που ελέγχουν απόλυτα. Ας ετοιμαστούμε, λοιπόν, για νέες πολιτικές μάχες, για νέες αντιπαραθέσεις με το σύστημα και τα τσιράκια του, τώρα όμως είμαστε πολλοί περισσότεροι, πολύ πιο δυνατοί, πολύ πιο αποφασισμένοι και πάνω απ’ όλα, ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και από την επόμενη κιόλας ημέρα οργανώνουμε πολιτικά όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες στο Κίνημα ΜΑΣ. Ερχόμαστε; ΟΧΙ, έχουμε ΗΔΗ έρθει και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή… ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ       
http://xryshaygh.wordpress.com/
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΥΓΗ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ:  “…Οι εκτιμήσεις είναι ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που μέχρι τώρα μοιράζονταν τις βουλευτικές έδρες του νομού, δεν καταφέρνουν να συσπειρώσουν τον κόσμο τους, ενώ δυστυχώς η ναζιστική Χρυσή Αυγή “φουσκώνει” επικίνδυνα…” 

Δεν υπάρχουν σχόλια: