Featured Posts

17/5/12

Κατά τα άλλα το πρόβλημα «εις τας ευρώπας» είναι η Χρυσή Αυγή


Πήρε άδεια στην Ολλανδία και μάλιστα με επικύρωση του δικαστηρίου της Χάγης το κόμμα των παιδοφίλων. Κατά τα άλλα ο Μπαρόζο τις προάλλες ήταν κατηγορηματικός ότι πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή. Στην «δημοκρατία» τους έχουν θέση οι παιδεραστές και κόπτονται για την «ελευθερία στην έκφραση» τους, όμως το ίδιο δεν ισχύει για όποιον υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Γίνεται σαφές, οπότε, ότι τα πάντα χωράνε στην «δημοκρατία» τους αρκεί αυτός που το πρεσβεύει να είναι πρόθυμος να ξεπουλήσει τα πάντα. Αν κάποιος θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του Λαού του έναντι της παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας, τότε είναι «φασίστας», «νεοναζί» και λοιπά γλαφυρά και θέλουν να του αφαιρέσουν τον λόγο και τα δικαιώματα.
Οι βασικοί «στόχοι» του κόμματος των παιδοφίλων που νομιμοποιήσαν οι «ευρωπαίοι» είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η νομιμοποίηση της κατοχής παιδική πορνογραφίας για προσωπική χρήση. Ο δικός μας στόχος είναι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Το πρώτο δεν τους πειράζει, το δεύτερο τους πειράζει. Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: