Featured Posts

11/5/12

ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ... "ΓΑΥΡΟΙ" ΚΑΙ "ΒΑΖΕΛΟΙ" ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...



ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ FINAL FOUR ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ...

Καραβάνια με φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού διασχίζουν ήδη από χθες την Θράκη, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη όπου σήμερα ξεκινά η διοργάνωση του Final Four με την συμμετοχή των δύο ελληνικών ομάδων.

Στις 6.00 το απόγευμα ο Παναθηναϊκός παίζει στον πρώτο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ στις 9.00 το βράδυ διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ελληνικές ομάδες ΔΕΝ είναι τα φαβορί, αλλά έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Και όλοι ονειρεύονται αυτός να είναι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ώστε ελληνική ομάδα να σηκώσει μέσα στην Πόλη την κούπα!

Ήδη από την Πέμπτη έχουν τεθεί σε συναγερμό όλες οι αστυνομικές δυνάμεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης γιατί υπάρχει αυξημένη κίνηση στην Εγνατία από τα πούλμαν των οπαδών. Τα περισσότερα πέρασαν από την περιοχή τη νύχτα, αλλά οι διελεύσεις συνεχίζονται. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους Κήπους αλλά αστυνομική παρουσία υπάρχει σε όλη την ΠΑΜ-Θ από τον φόβο επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς.

Στην Πόλη για το final four ταξιδεύουν και αρκετοί Θρακιώτες, είτε με λεωφορεία είτε με δικά τους αυτοκίνητα. Στις εξέδρες του Σινάν Ερντέμ θα υπάρχει πολύ (μα πολύ) Θράκη!!! thrakilive.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: